0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec se protrápil utkáním v Sulislavi ke třem bodům, bylo to těsné


Branky


0

Velmi těžký boj za sebou má Sokol Kostelec, který do Sulilsavi přijížděl, jako jasný favorit, ale odhodlaný domácí tým mu dokázal zápas hodně zkomplikovat. Na první branku se muselo hodně dlouho čekat, repsktive, až do pětašedesáté minuty, kdy naprosto nečekaně udeřil a vlastně i rozhodl Michal Steiner. Ten se tím totiž postaral o jedinou branku utkání a stal se jeho hrdinou. Pro Sulislav je to po dobrém výkonu rozhodně krutá ztráta, která ji může připravit o tuto soutěž, kdežto pro Kostelec jsou to další cenné body, díky nimž je ještě teoretická, opravdu ale nejspíš je pouze teoretická, naděje, že by mohl ještě atakovat čtvrtou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli zabránil trefám mokrý povrch a skvělé defenzivy

Na to, že bylo hodně moko a střetla se mužstva, která ještě nedávno vypadala na rozpadnutí, se hrál nádhraný fotbal. hrál ose v rychlosti a i přes špatný terén i celkem kombinačně. Oba týmy si však dokázaly ohlídat svůj prostor před vlastní brankou, a tak se do mnoha šancí v první půli nedostával ani jeden z nich. Oboustranně skvělé defenzivy tak nakoenc rozhodly o tom, že se diváci v první půli i přes pěkný a vyrovnaný fotbal žádné branky nedočkali.

Steiner překvapil všechny, možná i sebe

Ve druhé půli už byl ale Kostelec lepší, p ocelou dobu Sulislavi nic nedovolil a v prvních dvaceti minutách ji doslva sevřel do kleští a drtil ji svým tlakem. Sám měl však velké problémy v tom, aby trefil zařízení, či snad jen překonal brankáře krištofoviče, a tak stav 0:0 ještě dlouho platil. Až do doby, kdy všechny zaskočil Michal Steiner, který si ještě před šestnáctkou zpracoval zády k bráně míč, v rychlosti se s ním otočil a tak trochu bezhlavě vypálil, a ono to vyšlo. Branáři mokrý balón proklouzl a Kostelec vedl 1:0. I v dalších poté Kostelec ještě chvíli tlačil, ale jho snaha postupně opadávala. Přesto ale neposkytl domácímu týmu tolik prostoru, aby se ještě zmohl na vyrovnání, a tak nakoenc zvítězil zaslouženě 1:0 a odvezl si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Radek Propper: Kostelec byl lepší, nám to dnes vůbec nešlo. Přesto jsme se dlouho drželi ve hře a naději na body jsme měli až do konce a je škoda, že jsme toho nevyužili. Zápas hodně ovlivnil déšť, který mu výrazně ubral na kvalitě a nakonec tak trochu i rozhodl.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Vítězná série pokračuje dál. Tentokrát jsme to však měli hodně těžké. Já jsem ještě neviděl soupeře na jaře hrát, ale musím říct, že dnes hrál výborně a já před ním smekám. Na tom jejich hřišti se hodně špatně hraje a kombinuje, ale oni to umí. Umí skvěle zahustit prostor v šestnáctce. Hrálo se nám hodně těžce, ale myslím, že to byl pěkný, rychlý a kombinační fotbal z obou stran. Pěkný vyrovnaný zápas, asi až na dvacet minut ve druhé půli, kdy jsme je hodně zmáčkli.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
M. Krištofovič [-] - M. Ichnatoyla [-] , J. Plešinger [-] , L. Gebert [-] , K. Hanzlík [-] , M. Řezníček [-] , M. Bouzek [-] , L. Mička [-] , M. Krištofovič [-] , M. Hrad [-] , P. Hlavin [-]

TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - M. Steiner [-] , L. Touš [-] , P. Masař [-] , L. Netrh [-] , J. Pešík [-] , L. Král [-] , D. Kolářský [-] , D. Kertys [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

ŽK: 80. J. Plešinger - 30. L. Netrh , 75. L. Florián .
Místo: Sulislav. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rut Jaroslav - MIČKA Jan (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.