3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav překvapila porážkou Černošínských, naděje na udržení žije


Branky


11. M. Bouzek , 33. M. Hrad , 63. M. Bouzek - 88. P. Černý
0

V sobotu se na trávníku v Sulislavi střetla dvě mužstva, kterým jde o hodně. Sulislav. Tým, který se sice na jaře výrazně zlepšil, ale přesto je největším adeptem na sestup. Nepřejícný los mu navíc zaslal, jakožto soupeře favorizovaný Černošín. To je zase tým, který na třetí pozici vyčkával na svou šanci v boji o psotup, ale aby si šanci udržel musel by v Sulislavi zvítězit, nebo alespoň remizovat. Ale zdánlivě jednoznačý a předem rozhodnutý zápas absolutně nezvládl a na hřišti out-sidera nakoenc zaslouženě prohrál 1:3. To je obrovské překvapení, ale především veledůležitý krok pro zachraňující se Sulislav, které se díky třem bodům, absolutně totožnému skóre, le lepšímu vzájemnému utkání, posunula na bezpečnější dvanácté místo před Sedliště. To má ale ještě zápas k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín útočil, ale Sulislav dávala góly

Černošín byl od začátku lepší a tvořil hru celého utkání, ale vůbec se mu nedařilo při přechodu do finální fáze a do šancí se proto příliš nedostával. Navíc dělal hloupé a výrazné chyby, který Sulislav dokázala chladnokrevně využívat. Jeden takový moment přišel už v jedenácté minutě, kdy se štěstí dopravil míč do sítě Milan Bouzek. To hosty hodně zaskočilo, ale na obrazu hry se prakticky vůbec nic neměnilo. Když už si hosté nějakou šanci vytovřili, rychle ji spálili, a tak Sulislav stáel o branku vedla. A ve třiatřicáté minutě trestala podruhé. Miroslav Hrad si téměře na polovině hřiště všiml, že beankář hostí je daleko před brankou, a tak nezaváhal a dalekonosnou střelou jej přestřelil a rozvlnil síť. To Černošín srazilo do kolen definitivně a od té doby si hosté neytvořili zhola nic. Do šaten se odcházelo za stavu 2:0.

Černošín se konečně dočkal až v závěru, pozdě

Ve druhé půli hrál s balónem stáel více Černošín, ale tentokrát už neohrazil branku souepře snad ani jendou. Od začátku bylo jasné, že Sulislav si jde za výhrou, souepře do ničeho nepouštěla a v poklidu udržovala své vedení. Po chybě hostů ve třiašedesáté minutě navíc opět trestal Milan Bouzek a za stavu 3:0 a už ani nebylo, oč hrát. Zápas se v podstatě jen dohrával, Sulislav nechala Čenrošín hrát s balónem před svou šestnáctkou a více už zápas vlastně ani nenabídl. O čisté konto nakonec ale domácí brankář přeci jen přišel, když se v poslední minutě prosmýkl až do vápna perfektní prací Jan Solový a před prázdnou bránou jen uvolnil Patrika Černého, který se postaral alespoň o čestný zásah. To už bylo ale pozdě. Sulislav zvítězila 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Marián Kaplár: Hra na kočku a myš (smích). Soupeř nás hodně překvapil, věděli jsme, že hraje ještě o postup a rozhodně jsme od něj proto čekali více. Zápas mu asi výrazně nevyšel. Nebudeme si nic nalhávat, sice po celou dobu tvořil hru, ale nedával góly a my ano, čímž jsme ho určitě hodně zaskočili. Dělali velké chyby a o výhru se vlastně připravili sami. Vůbec se jim nedařil přechod do útoku a i přes převahu nás ve druhé půli vlastně vůbec neohrozili. Mám pocit, že jejich útok asi zůstal doma.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: My jsme odehráli velmi špatný zápas. Dnes to všechno nějak prostě nešlo a soupeř si dnes zasloužil vyhrát. My jsme se přizpůsobili jejich hře a v podstatě jsme jen nakopávali. Vůbec to nevypadalo, jako fotbal. Přesto jsme si za vše mohli sami. Byli jsme všude pozdě, hráli jsme laxně, nechtělo se nám běhat a ani brankář nás nepodržel. Prostě ten zápas, na který se musí rychle zapomenout.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
Z. Škorvánek [-] - M. Řezníček [-] , P. Hlavin [-] , J. Plešinger [-] , M. Hrad [-] , M. Ichnatoyla [-] , L. Gebert [-] (15. L. Laudát [-] ) , K. Hanzlík [-] , M. Bouzek [-] , L. Mička [-] , M. Krištofovič [-]

TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - K. Skoumal [-] , J. Kubovský [-] , T. Klepsa [-] , R. Havel [-] - T. Vondraš [-] , J. Šedivý [-] (62. T. Petrovič [-] ) , J. Solový [-] , R. Drozda [-] - J. Panuška [-] , T. Havel [-] (59. P. Černý [-] )

ŽK: 64. L. Mička - 21. R. Havel , 35. K. Skoumal .
Místo: Sulislav. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Adam - MIČKA Jan (N), PANUŠKA Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.