Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 15:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina rozhodla o výhře tři minuty před koncem


Branky


20

Vřesina byla šťastnější a vyhrála o jednu branku nad Těškovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina brzy otočila skóre

Vřesina přivítala na svém hřišti Těškovice a hned od začátku se na trávníku děly velké věci. Těškovice se ujaly vedení hned ve 2. minutě, když se centr za obranu s pomocí teče dostal až k Matějovi Krayzlovi, který se nerozpakoval a poslal míč k tyči – 0:1. O pět minut později poslal Čech přímý kop kolem zdi do vápna, zde se zmocnil míče Vojtěch Kocián a střelou na zadní tyč nedal brankáři Romanu Lazeckému šanci – 1:1. V 9. minutě dovršil obrat ve skóre po centru Bočka důrazný Ondřej Kocián – 2:1. Vyrovnat mohl Strojil, ale jeho tvrdá střela vyprášila brankáři rukavice. Po půlhodině hry přímý kop domácího Čecha prodloužil Boček přímo na břevno. V závěru poločasu nastřelil hostující Matěj Krayzel z pravé strany břevno domácí branky.

Oba soupeři dali dva góly

Po hodině hry nebyla domácím uznána branka pro pro odskok míče do autového zamezí. Další branka tak padla na druhé straně v 64. minutě, když Petr Lazecký krásnou střelou z levé strany vymetl křižnou střelou pravou šibenici domácí branky – 2:2. Vřesina strhla vedení na svou stranu za dvě minuty, když po chbě v hostující rozehrávce Boček jak uragan vtrhl do šestnáctky a krásně našel Rončku, který neomylně zavěsil – 3:2. Těškovice srovnaly dvacet minut pře koncem, když střelu Vladimíra Šenka vyrazil domácí brankář Lampart před sebe a dorážka Vavrečky byla nechytatelná – 3:3. Rozhodující branka padla v 87. minutě, když Otáhal našel v útočném pásmu Bočka, který z otočky poslal dalekonosnou střelu pod vinkl – 4:3.

 

Vřesina zamíří v příštím kole do Píště. Těškovice budou hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Bylo to velmi rychlé a vyrovnané utkání, kdy se hra přelévala ze strany na stranu. Utkání mělo rychlý začátek, kdy jsme během sedmi minut otočili stav utkání na 2:1. A následně jsme byli celý zápas vždy o krok napřed. Chtěl bych poděkovat klukům za velmi obětavý výkon až na dno svých sil.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí mužstva): Po pátečním herním DEBAKLU jsme předvedli velmi dobrý herní a bojovný výkon, vč. brankového zakončení, za který jsme si určitě zasloužili remízu. Bohužel zápas rozhodly naše hrubé chyby, kterým nemohl zabránit ani výborný výkon Romana v brance.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Pešek [-] (1. V. Kocian [-] ) , V. Čech [-] , K. Hofrichter [-] , J. Pagáč [-] , O. Kocián [-] (82. J. Kučera [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , D. Otáhal [-] , T. Mrázek [-] , P. Strakoš [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - T. Rek [-] (82. D. Sedlák [-] ) , V. Vavrečka [-] , M. Krayzel [-] , O. Strojil [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , D. Illík [-] , P. Jedlička [-] (21. P. Lazecký [-] ) , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 61. V. Šenk .
Hráči zápasu: J. Lampart , T. Mrázek - T. Rek .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - KANIA Jaroslav, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Jinak to nevidím

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vřesina bude chtít odčinit remízu a vyhraje doma o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích