2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice přetlačily Březovou


Branky


16

Jakartovice rozhodly brankou čtvrthodiny před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Březová se po celý zápas nedokázala srovnat s jakartovickým malým hřištěm. Jakartovice diktovaly tempo hry a první šanci zahodil Sváčeka, a chvíli po něm i posila ze Slavkova Pechník. Na druhé straně se ocitl ve velké šanci Buda, ale nepokořil gólmana Ondrusze. Teprve ve 40. minutě se domácí dokázali brankově prosadit, když si před šestnáctkou míč Hlaváč, který prošel do vápna, obešel brankáře Hromadu a pohodlně zavěsil – 1:0. Březové se však těsně před odchodem do kabin podařilo vyrovnat, když dlouhý pás zpracoval Buda, jenž vybídl ke skórování Reného Cihláře, který nabídnutou příležitost využil – 1:1. 

Jakartovice rozhodly

I ve druhé části byla domácí družina o něco lepším týmem. V jejím úvodu zahodil šanci jakartovický Hlaváč. Stejně se vedlo na opačné straně i Renému Cihláři. Střelu Heinzkeho vyrazil tygřím skokem březovský brankář Hromada na rohový kop. Pechník o chvíli později dokonce obešel hostujícího gólmana, ale vytlačil se ze střeleckého úhlu a nastřelil pouze tyčku.  Rozhodující branku však vsítila čtvrt hodinu před koncem, když Pluschke z trestného kopu zpoza šestnáctky nenápadnou střelou překvapil brankáře Hromadu – 2:1. V závěru zápasu si už domácí družina taktickým výkonem výhru pohlídala. 

 

Jakartovice jedou příští kolo do Stěbořic. Březová bude hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Řekl bych, že jsme byli lepším týmem skoro po celý zápas, a měli jsme i více šancí, ale s jejich proměňováním jsme byli na štíru. Nakonec jsme rozhodli z přímého kopu. Podržel nás i náš nový brankář.

TJ Vítěz Březová
Michal Krzisch (trenér): Po celý zápas jsme nebyli schopni se zžít s malým hřištěm v Jakartovicích, které vůbec nevyhovovalo naší hře. Musíme v příštím zápase zabojovat a prohru odčinit.



Sestavy


FK Jakartovice
P. Ondrusz [-] - M. Sváček [-] (89. L. Martinka [-] ) , J. Pechník [-] , R. Mička [-] , K. Török [-] , M. Poštulka [-] , M. Pluschke [-] , J. Hlaváč [-] (81. F. Havlíček [-] ) , P. Heinzke [-] , D. Pekárek [-] , J. Hajduk [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] , P. Křenek [-] (65. P. Cihlář [-] ) , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] , D. Kopytko [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 62. R. Mička - 73. O. Lodňánek .
Hráči zápasu: P. Ondrusz , R. Mička - O. Lodňánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, WYSOGLAD Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Březová ukáže týmový duch a Jakartovice oslabené dvěma velkými odchody porazí

Tip: výhra hostů

Bez útočníka Urban budou domácí v útoku slabi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Tady si dovolím tipovat remízu, protože domácí určitě budou chtít odčinit loňskou nepodařenou sezónu, ale Březová nic zadarmo nedá.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích