1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2020 19:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

3 body putují do Nového Sedla


Branky


87. M. Gruber - 12. R. Faber , 45. R. Faber , 62. P. Šebl , 85. R. Faber
5

Karlovarská rezerva plná mladíků si nedokázala poradit s dobrou taktikou Nového Sedla

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle znamenala stav 0:2

Vstup do utkání vyšel lépe Novému Sedlu, které se již ve 12. minutě dostalo do vedení zásluhou střelce Fabera. Poté se hra ustálila. Na míči byli více hráči karlovarského celku a vytvořili si i dobré šance. Avšak zkušený tým Nového Sedla hrál šikovně ze zabezpečené obrany a čekal na své šance. Další taková přišla ve 45. minutě, kdy opět mířil přesně Robert Faber. Svým druhým gólem v utkání zvýšil vedení svého týmu na 2:0. Za tohoto stavu se odcházelo i do kabin.

Nové Sedlo si výhru pohlídalo

Karlovarští mladíci ve druhé půli ještě o něco přidali na výkonu. Srážely je však individiální chyby, které soupeři usnadnily opět skórovat. V 63. minutě se dostal míč k Patriku Šeblovi a ten už neměl problém zakončit. Slávistům nezbylo nic jiného, než dát veškerou svou vervu do útoku. Obrana Nového Sedla ovšem hrála velmi kompaktně. Výsledkem toho byl 4. gól v síti Varů. V 85. minutě zkompletoval svůj hattrick Faber a o vítězi bylo rozhodnuto. V 87. minutě ještě korigoval skóre Michal Gruber, který krásnou střelou upravil skóre na konečných 1:4. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
FC SLAVIA Karlovy Vary: Trenér FC SLAVIA Karlovy Vary, Petr Rychtář: Vstup do soutěže se nám nepovedl, doma jsme nezvládli zápas s Novým Sedlem. Byl to souboj zkušenosti s mládím, v němž mládí bohužel nebylo dostatečně dravé a rychlé. Hosté se poučili z nedávného přátelského utkání, přijeli s jasným herním plánem, jenž jim do puntíku vyšel. Hráli v bloku, z nějž vyráželi do rychlých brejků. My jsme sice měli míč více v držení, ale práce s ním byla velmi pomalá a vláčná. Šance, které jsme si vytvořili, pohříchu jich nebylo mnoho, jsme nedokázali proměnit, sami jsme pak vesměs lacině inkasovali po individuálních chybách. Na závěr výsledek kosmeticky upravil krásnou střelou Michal Gruber. Pozitivem určitě byly zajímavé výkony mladších dorostenců, kteří rozhodně nezklamali. Do příštího zápasu se musíme vyvarovat lehkovážným chybám.




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
V. Štrunc [-] - M. Gruber [-] , F. Tošovský [-] , P. Gabriel [-] (66. J. Čonka [-] ) , J. Olšan [-] , O. Harasiewicz [-] , D. Žitný [-] , S. Jaffan [-] , J. Zedníček [-] , M. Očko [-] , R. Krčma [-] (33. A. Vošmik [-] )

TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - R. Patera [-] (75. D. Patera [-] ) , R. Faber [-] , T. Pelech [-] , K. Kalina [-] (68. J. Vican [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , B. Rychna [-] , E. Lakatoš [-] , P. Šebl [-] , L. Macák [-]

ŽK: 34. R. Patera , 75. P. Šebl , 76. J. Vican .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - PESCHEL Filip, ŠKARDA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Petr Přibys
Tip experta: výhra domácích

Toto je souboj týmů, které budou bojovat o horní příčky tabulky. Věřím v gólové hody s lepším koncem pro Karlovarské mladíky, kteří se v minulé sezóně umístili na stříbrné pozici. Domácí vyhrají 4:2.

Tip: výhra domácích