0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 10:15

3.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sokolov ani ve druhém utkání nezvítězil, opět nevstřelil ani branku


Branky


14

Loni druholigový Sokolov po obměně kádru hledá svou tvář. Z toho tentokrát těžilo mužstvo Povltavské fotbalové akademie, které vyhrálo 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka Sokolova a šance na obou stranách

Už ve čtvrté minutě mohli jít hosté do vedení. Po chybné malé domů skončil Engelmannův oblouček na břevně domácí branky. Poté se k nebezpečné hlavičce dostali domácí, ale míč těsně minul branku. V 11. minutě se již skóre měnilo. Zkušení Volešák s Engelmannem rozehráli rohový kop v Pekovi, jehož zakončení umístil do vlastní branky Dominik Horvát, 0:1. I nadále byly k vidění šance na obou stranách hřiště. Vedení hostů, kteří byli povzbuzeni vedoucí brankou, mohli navýšit nejprve ve 20. minutě Košata, jehož střela z velkého vápna šla nad břevno a poté ve 35. minutě po centru aktivního Peka Engelmann, který hlavičkoval v pádu těsně vedle branky. Za domácí měl na hlavě vyrovnání zkušený Procházka ve 36. minutě, ale jeho hlavičku z malého vápna dokázal brankář Kohoutek vytlačit nad břevno. Hostující stoper Kučera poté hlavičkou těsně minul domácí branku. Ještě před poločasem musel znovu zasahovat hostující Kohoutek, ale čisté konto udržel. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostů.

Závěrečná desetiminutovka přinesla rozuzlení

Po změně stran měl domácí Šulc šanci na vyrovnání. Jeho hlavička však mířila pouze do středu branky, kde byl Kohoutek připravený zakročit. Tím však útočná snaha Baníku téměř skončila a hrozili hosté. Nejprve M. Novák prošel půlu hřiště a dostal se k zakončení, které skvěle vykopl domácí brankář Dvořák. Poté hlavičkoval po dlouhém centru L. Novák těsně vedle domácí branky. V 80. minutě získal míč hostující Pek, přihrál Engelmannovi, ten poslal přihrávku do vápna, kde Matěj Štědronský po souboji s gólmana v sedě dokopl míč do branky a zvýšil vedení hostů na 2:0. Domácí se ještě nevzpamatovali z druhé branky a v 83. minutě jim Vojtěch Engelmann přidal po krásném samostatném průniku další, 0:3. Tímto výsledkem zápas i skončil.

 

Zdroje: Web FK Baník SokolovWeb Povltavská Fotbalová Akademie



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov
Vít Vrtělka - trenér: Měli jsme dobrý vstup do zápasu a vytvořili jsme si v úvodu dobrou příležitost, kterou jsme neproměnili. V 10. minutě jsme si dali vlastní gól a dostali se do útlumu po zbytek prvního poločasu. Druhý poločas jsme zase začali neproměněnou šancí. Zápas se zlomil po 80. minutě, kdy jsme během tří minut dvakrát inkasovali a bylo rozhodnuto. Nemáme kvalitu na to, abychom přehrávali soupeře fotbalovostí, proto musíme daleko víc investovat v nasazení, vůli a také v odhodlání. Bohužel to nám dnes u některých hráčů scházelo.




Sestavy


FK Baník Sokolov
J. Dvořák [-] - L. Šulc [-] , J. Procházka [-] (75. P. Veselý [-] ) , D. Kovář [-] , P. Fišer [-] (38. M. Dubnický [-] ) , M. Stockner [-] (60. D. Martinec [-] ) , D. Kursa [-] , D. Krlička [-] , D. Hajdo [-] , D. Horvát [-] , K. Kýček [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - J. Košata [-] , L. Novák [-] , J. Michalec [-] (74. O. Hodosi [-] ) , O. Pek [-] , M. Novák [-] (86. M. Matoušek [-] ) , V. Engelmann [-] (86. D. Obermajer [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (62. M. Štědronský [-] ) , I. Šumilov [-] (86. V. Hašek [-] ) , L. Jakobovský [-]

ŽK: 68. K. Kýček , 75. L. Šulc - 71. I. Šumilov .
Hráči zápasu: O. Pek , V. Engelmann .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Hodek Jakub - KUBEC Václav, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích