Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Rezervu Cábelíků srazilo neproměňování šancí.


Branky


1

Report zaslal Lukáš Holeček. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Zápas mezi domácí rezervou Cábelíků z Králova Dvora a hostujícími Čisovicemi zahájil hlavní rozhodčí Kovář s úderem 16 hodiny. Hned v první minutě zahrávali domácí malou domů a nepovedla se úplně podle jejich představ a tak následoval roh pro hostující kádr, ten byl ale kapitánem Dochtorem odvrácen a zažehnal tak nebezpečí. O dvě minuty později chyboval domácí obránce Matoušek a daroval tak Čisovicím šanci v podobě střely. Tu ale bez problémů brankář Špicl ukryl v náruči. V minutě šesté se do první vážnější šance dostali i domácí. Jakub Šindelář hlavičkoval po centru ale jen do svého spoluhráče, poté následoval rohový kop a Jiří Černý vyslal velice slabou střelu takže stav zůstal nezměněn. Osmá minuta k hlavičce se dostal Jan Svoboda, ale i tímto pokusem si hostující brankář Hofta poradil. V desáté minutě domácí tým vybojoval rohový kop. Šindělář centroval, Michalík prodloužil ve vápně za sebe a Jiří Krupa hlavičkoval jen těsně nad hostující branku. Chvilku na to Krupa fauloval soupeře a ten tak dostal výhodu v podobě slibné standartní situace. Nákop hostujícího Svozila odvrátil Rešl na roh takže si Svozil nákop zopkoval z jiného místa. S jeho centrovaný balonem si ale Špicl poradil bez problémů. po čtvrthodině hry měla rezerva třetiligových Cábelíků další šanci v podobě rohového kopu. Šindelář poslal slušný balon do pokutového území a po několika odrazech se dostal ke střele Rešl, bohužel opět jen do náručí brankáře hostů.Následně se ve slibné šanci ocitl domácí Michalík, ale taktéž ztroskotal na Hoftovi v brance hostí. První problém pro trenéra domácích Nováka nastal v osmnácté minutě když musel nuceně střídat zraněného Krupu. Do hry se tak dostal s číslem dvanáct hrající Dušan Matějka. Po třiadvaceti minutách fauloval domácí Matoušek a viděl od sudího žlutou kartu. Z následné standartky byl posléze roh ale ten byl odvrácený stejně jako další v minutě dvacáté sedmé po zákroku Špicla.Po půlhodině zápasu se ke střele odhodlal domácí Petr Svoboda jeho střelu však golman hostů vyrazi na roh, po rohu se balon odrazil k Šindelářovi nicméně ani jeho rána neměla gólové parametry. o tři minuty později měli možnost rohové kopu hosté. Svozil nacentroval a po skrumáži a nepřehledné situaci ve vápně Cábelíků se naštěstí podařilo balon odkopnout mimo ohrožení branky. Festival slabých střel pokračoval, to když hostující Prachař poslal odražený balon jen do náručí brankáře. Minutu před vypršením poločasu měli vynucené střídání též hosté. Uhra musel pro zranění nahradit Matoušek. V nastavení prvního poločasu se zrodila dosud největší šance domácích. Michalík dostal precizní pas do běhu. Hostující obránce se ale stihl vrátit a zablokoval jeho snažení na další roh. Po Šindelářově centru hlavičkoval Šimon Matoušek a jeho úder orazítkoval břevno. Poté se ještě ke střele dostal domácí Černý ale další slabá střela a rozhodčí posléze ukončil první poločas.

Hosté po přestávce rozhodli

Druhé dějství začal aktivně opět domácí když si téměř po rozehrání vybojoval výhodu v podobě přímého kopu. Dochtorův nákop byl ale odvrácen. Padesátá minuta a kde střele se opět dostal Cábelík Petr Svoboda avšak znovu jen do bránkáře. Na tabuli svítila padesátá osmá minuta když začal trávník skrápět hustější déšt a jakoby to bylo oživení pro tým z Čisovic.  O tři minuty později se totiž prodíral do slibné šance Mathauser a jeho pas na sppoluhráče řešil golman Špicl. Další trable se dostavily v minutě 64 to když domácí kapitán Dochtor běžel zpět ke své bráně a s bolestivou grimasou se skácel na trávník. Svalové zranění ho vyřadilo z tohoto zápasu a domácí museli znovu vynuceně střídat. Zraněného Dochtora v poli nahradil Matyáš Podroužek.

 

V minutě šedesáté šesté centroval hostující Smutný do vápna na Brabence, který v souboji upadl s řevem tak silným, že ho muselo být slyšet až do nedalekých Zdic. Přes velkou nelibost domácích hráčů, sudí nařídil pokutový kop a udělil navrch Šindelářovi žluté napomenutí za debatu, kterou s ním vedl.Přes celé hřiště běžel k exekuci penalty hostující brankář Hoftych. Postavil si balon na penaltový puntík rozeběhl se ale brankář Špicl fantastickým zákrokem vychytal jeho pokus. Následná dorážka mířila pouze velde tyče domácí svatyně. Jakoby toto varování domácím nestačilo když se v šedesáté deváté minutě dostali hosté k další šanci, poté rohu a následně hlavičce vedle branky. S přibývajícími minutami začali hosté přebírat otěže zápasu. Domácím nevycházely přihrávky, nepozbírali ani moc odražených balonů. I přesto měli v semdesáté druhé minutě příležitost rohu. Podroužkův nákop pouze prolétl vápnem soupeře a nikdo z domácích ho nedokázal tečovat do branky. O tři minuty později přišel první trest za neproměněné šance. Čisovický hráč Brabenec předvedl slalom okolo dvou domácích beků a Jan Prachař neodmítl jeho přihrávku uklidit do sítě - 0:1. V sedmdesáté sedmé minutě se do statistik zapsal domácí Podroužek ale pouze jen do kolonky žlutých karet, stejně jako o minutu později hostující Čadek. Čisovice vystřídali Josef Prachař nahradil Čadka. Zápas začínal být přiostřený a když se v osmdesáté třetí minutě dostal po standartní situaci domácích hostující Mathauser a proměnil své sólo tváří v tvář Špiclovi bylo prakticky hotovo - 0:2. Minutu před vypršením hrací doby přihrál Svozil Prachařovi a jeho tečovanou střelu vytáhl fantastickým zákrokem nad branku Špicl. Následný roh pak skončil v jeho náruči. V nastavení už pak jen domácí Podroužek vystřelil doprostřed branky a podtrhl tím výkon domácího celku. Králův Dvůr tak díky neproměněným šancím a slabšímu výkonu ve druhém poločase prohrál na domácí půdě s Čisovicemi 0:2.



Sestavy


FK Králův Dvůr B
M. Špicl [-] - P. Míka [-] (85. K. Hoch [-] ) , J. Michalík [-] , J. Rešl [-] , P. Dochtor [-] (64. M. Podroužek [-] ) , P. Svoboda [-] (87. P. Svoboda [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Černý [-] , J. Šindelář [-] , J. Krupa [-] (18. D. Matějka [-] ) , Š. Matoušek [-] (57. M. Janků [-] )

TJ Sokol Čisovice
L. Hofta [-] - J. Mathauser [-] , R. Čadek [-] (80. J. Prachař [-] ) , J. Prachař [-] , V. Brabenec [-] , J. Hozák [-] , D. Svozil [-] , K. Smutný [-] , M. Uher [-] (44. K. Matoušek [-] ) , M. Hnilička [-] , A. Pešík [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 10. 2020 19:19
Hodnocení zápasu