5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:00

2.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra domácích díky nekompletnímu soupeři


Branky


5. J. Konvalinka , 50. J. Mašát (vl.) , 60. J. Hrach , 75. M. Topinka , 80. M. Topinka
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Další zápas v parném počasí byl k vidění na hřišti Staňkova, kam přivítali hráči z Oplotce. Bohužel přijeli nekompletní a tak museli začít jen v deseti. Dokonce ani rozhodčí nenašel cestu do Staňkova a tak se rozhodování musel chopit domácí trenér. Hosté se díky hendikepu nikam nehnali, snažili se poctivě bránit. Nicméně, domácí se prosadili velmi brzy, již v 5 minutě, kdy poprvé rozvlnil síť hostujících Jakub Konvalinka. V prvním poločase se to ale již nikomu jinému nepodařilo a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí Staňkov.

 

Krátce po zahájení druhého poločasu se dostal do samostatného úniku domácí Marek Topinka, který byl mocně stíhán hostujícím bekem. Tak dlouho váhal se zakončením, až to za něj vyřešil právě dobíhající obránce hostů, který mu míč ukopl. Ale ukopl ho tak nešťastně, že se trefil přímo do vlastní branky a domácí tak mohli slavit po druhé v tomto zápase. Naví, hostům se v průběhu zápasu zranilo několik hráčů a tak dohrávali oslabeni. Samozřejmě z tho plynula jasná převaha domácích, kteří si vytvořili spoustu šancí. Dokázali je využít až ve druhé polovině druhého poločasu, kdy v rozmezí 15 minut přidali ještě tři branky. Jednnu dal Jindra Hrach, o zbylé dvě se postaral již jednou zmiňovaný Marek Topinka, který již tolik se zakončením neváhal. Škoda jen té první šance, mohl by to být hattrick. I díky oslabení v podobě zranění, docházely hostům síly a tak převaha domácích byla více než zřetelná. V tomto velmi náročném zápase, díky  počasí, se radovali domácí z vítězství v poměru 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov B
Konvalinka: Zápas byl ovlivněn nekompletním složením soupeře. Kdyby byli v plném počtu, bylo by to určitě vyrovnanější.




Sestavy


FK Staňkov B
J. Wegschmied [-] - J. Budín [-] (45. M. Topinka [-] ) , J. Konvalinka [-] , R. Ludvík [-] (45. T. Swatosch [-] ) , R. Král [-] , J. Hrach [-] , D. Kufner [-] (65. P. Holinka [-] ) , J. Mazour [-] (65. T. Svoboda [-] ) , K. Urs [-] , K. Lorenc [-] , M. Decker [-]

TJ Sedmihoří Oplotec
D. Dietz [-] - T. Oberajtr [-] , B. Sušický [-] , R. Kühn [-] - J. Tengler [-] , M. Trhlík [-] , J. Mašát [-] , A. Kuma [-] - P. Peteřík [-] , J. Šinál [-] - M. Kuzma [-]

Hráči zápasu: M. Topinka .
Místo: Staňkov. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Schwarz Petr - PAVLOV Jiří (N), VALEČKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.