3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2020 16:00

6.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukla B porazila Ústí nad Orlicí, všechny branky domácích vstřelili střídající hráči


Branky


5

Béčko Dukly přivítalo doma Ústí nad Orlicí a díky trefám hráčů, kteří nastoupili až do druhé půle vyhrálo 3:1-

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladý Kinský držel Duklu, poté Jeřábek podržel Ústí

Do utkání vstoupili lépe hosté. V první šanci se ocitl v 10. minutě Voleský, ale brankář Antonín Kinský jeho střelu z jedenácti metrů chytil. Teprve sednáctiletý syn bývalého reprezentačního gólmana se stejným jménem v brance Dukly se znovu předvedl ve 24. minutě, kdy napřáhl za vápnem Špatenka a jeho střelu do šibenice mladíček Kinský jeho ránu dokázal vyškrábnout. Poté začala hrát i Dukla. Po půlhodině hry se snažit Mentberger přehodit gólmana Ústí Jeřábka, který byl však pozorný. O chvíli později střílel z hranice vápna opět Mentberger, dokonce překonal Jeřábka, kterého ale dokázal zastoupit jeden z obránců a míč směřující do branky vykopl. Dukle poté zahrávala roh a Fišl hlavičkoval těsně vedle hostující branky. Ve 40. minutě se do gólové příležitosti dostal Ayong, ale branku trefit nedokázal, stejně tak Březina svou dalekonosnou střelou, která o kousek minula hostující branku. První poločas tak branku nepřinesl.

Střídající Fábry dal dvě branky

Do druhého poločasu udělal domácí trenér Majer hned tři změny. Hosté opět na úvod zahrozili, ale Kinský dvě jejich šance pochytal. V 51. minutě přišla první chvilka střídajících hráčů. Šebrle potáhl míč, předložil jej na vápno, odkud další střídající hráč Marek Fábry střelou přesně k tyči poslal domácí do vedení. 53. minuta a další akce třetí střídající Hrubeš přihrál na malé vápno a Marek Fábry uklidil míč do sítě, 2:0. V 65. minutě dostali hosté výhodu pokutového kopu po ruce Mentbergera ve vápně. Exekuci si vzal na starosti Langer, ale trefil pouze břevno. V 67. minutě přihrál Fábry na vápno a Jiří Hrubeš se trefil přesně, 3:0. Fábry, Hrubeš a Šebrle byli na hřišti něco málo přes dvacet minut a už zařídili tři branky svého mužstva. V 75. minutě hosté snížili. Po centru z přímého kopu se hlavou prosadil Patrik Voleský, 1:3. Dukla se dostala i do dalších šancí, které už ale její hráči neproměnili. Konečný stav utkání tak byl 3:1 pro Duklu. 

 

Zdroj: Web FK Dukla Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Dukla Praha B
Aleš Majer - trenér: Třicet minut byli hosté z Ústí lepší, měli tam dvě gólové šance. Tam nás podržel brankář Kinský. Od 30. minuty jsme se herně velmi zlepšili a potom jsme v úvodu druhého poločasu odskočili soupeři na dvě branky. Potom jsme ještě přežili penaltu, ale myslím si, že jsme si za ten druhý poločas vítězství zasloužili víc než hosté. Jsme spokojeni i s výkonem v zápase.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: Utkání jsme rozehráli docela dobře, vytvořili jsme si několik dobrých šancí, ale nevyužili jsme je. Soupeř nám dal lekci z efektivity a v kvalitě zakončení. Zaslouženě vyhrál, gratuluji mu k výhře.



Sestavy


FK Dukla Praha B
A. Kinský [-] - D. Čížek [-] - L. Březina [-] , J. An [-] (62. . Villaseca [-] ) , Š. Krunert [-] (46. J. Hrubeš [-] ) , D. Fišl [-] , O. Ullman [-] (46. M. Fábry [-] ) , J. Hodek [-] (46. Š. Šebrle [-] ) , K. Ayong [-] (62. F. Matoušek [-] ) , J. Jeřábek [-] , V. Mentberger [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jeřábek [-] - P. Langer [-] , P. Falta [-] (62. T. Pinkava [-] ) , T. Lněnička [-] , J. Chleboun [-] , P. Voleský [-] , V. Špatenka [-] , J. Souček [-] , M. Ptáček [-] , L. Mikor [-] , D. Mayer [-] (62. M. Krátký [-] )

ŽK: 65. V. Mentberger - 61. J. Chleboun , 71. P. Voleský , 85. L. Mikor .
Hráči zápasu: A. Kinský , M. Fábry .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Kubec Václav - LANGMAJER Lukáš, KOŽÁR Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů