Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mutěnín ani na popáté nedokázal vyhrát


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas a nevyužité šance

 

Domácí Mutěnín měl další šanci na to, aby se konečně v nové sezoně prosadil a uspěl za tři body. Na jejich hřiště přijeli hráči Sokola Kout, kteří ještě venku nebodovali a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. To se nakonec potvrdilo, alespoň v poločase prvním. Šance byly na obou stranách, ale jak to tak bývá, ne každá se využije. Své šance dokázali využít jen hosté zásluhou Ondry Beneše z 18 minuty a krátce před koncem poločasu i zásluhou Jiřího Kadlece. Sokol Kout tak po prvním poločase měl dvoubrankové vedení. 

I hattrick Ondry Beneše rozhodl o výhře Sokola Kout

 

Ve druhém poločase se domácím nedařilo využít své šance a tak opět udeřili hosté. Dvacet minut po začátku přidal třetí branku hostů Jirka Kadlec, který tak zaznamenal druhou branku v zápase. Posledních dvacet pět minut nakonec přineslo konečné rozuzlení a celkem čtyři branky. Všechny bohužel padly do sítě domácích. Po již zmíněném třetím gólu Jirky Kadlece se o slovo znovu přihlásil Ondra Beneš a druhou trefou zvyšoval již na čtyřbrankový rozdíl. Za několik minut později další nabídnutou šanci proměnil v gól Petr Kounovský a čtyři minuty na to dokonal hattrick Ondra Beneš a upravil na konečných 6:0 z pohledu hostujícího Sokola Kout. Ti dokázali poprvé v nové sezoně bodovat na hřišti soupeře a hned jsou z toho všechny tři body za vysoké vítězství. Domácí Mutěnín naopak na svou první letošní výhru musí čekat minimálně do příštího kola.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mutěnín
Josef Beneš ( Mutěnín ): Katastrofální výkon. Rozdíl byl v tom, že hosté hráli fotbal, my naopak ne.

TJ Sokol Kout na Šumavě
Vojtěch Král ( Sokol Kout ): Své šance jsme využili, domácí ne.



Sestavy


TJ Sokol Mutěnín
V. Matějka [-] - J. Beneš [-] , L. Pena [-] (46. D. Čejka [-] ) - J. Zelinský [-] , M. Molčan [-] , M. Mareček [-] , S. Bočan [-] - - P. Kovařík [-] (46. L. Rapič [-] ) , J. Mlynařík [-] , L. Ďurica [-] , V. Valenta [-] (65. D. Dudek [-] )

TJ Sokol Kout na Šumavě
J. Cibulka [-] - V. Šťastný [-] (40. S. Husník [-] ) , V. Kohl [-] , P. Kounovský [-] , M. Kouřil [-] , V. Král [-] , M. Kest [-] , J. Kadlec [-] , L. Forst [-] , M. Dvorský [-] , O. Beneš [-]

Hráči zápasu: S. Bočan , M. Molčan - O. Beneš .
Místo: Mutěnín. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pareský Vladislav - LEŠEK Vratislav (N), KOHEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.