7:1
(6:0)
74. K. Lorenc (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

5.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luženice počtvrté v řadě prohrály


Branky


11. J. Konvalinka , 13. M. Topinka , 20. R. Král , 37. J. Mazour , 38. M. Decker , 45. K. Lorenc (p.) , 46. R. Ludvík - 74. K. Lorenc (vl.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl první poločas

 

A máme tady další kolo, ve kterém se Luženice představili na hřišti Staňkova. Hosté se bohužel nesešli v kompletním stvavu a tak se dalo čekat, že to pro ně nebude jednoduché utkání. Domácí bylli od počátku aktivnějším týmem, měli více ze hry a i více šancí. Tu první využili velice záhy, kdy se gólově prosadil Jakub Konvalinka již po jedenácti minutách hry. O dvě minuty později se skóre měnilo znovu, tentokrát zásluhou Marka Topinky, který zvyšoval na 2:0 a ve dvacátě minutě to bylo již o tři branky díky Romanu Královi. To byl hodně rychlý úvod do zápasu proti oslabenému soupeři. Hosté samozřejmě moc na výběr neměli a tak po inkasovaném gólu otevřeli hru, ale domácí to dokázali trestat výpady do otevřené a nezajištěné obrany. Ve 37, resp. 38 minutě navýšili staňkovští skóre na rozdíl pěti branek, o které se postarali Jaroslav Mazour a hráč minulého kola Milan Decker. Gólový účet prvního poločasu pak uzavřel ještě z penalty Karel Lorenc a bylo o zápase rozhodnuto. 

Jediný gól hostů si dali domácí sami.

 

Domácí hráči si průběh druhého poločasu již ohlídali. Navíc ihned po jeho zahájení přidali další branku, o kterou se postaral Robert Ludvík. Hosté z Luženic se nakonec čestného úspěchu dočkali, když jim k tomu notnou dávkou přispěli domácí hráči. Konkrétně to byl Karel Lorenc, který si míč srazil do vlastní brány a pečetil tak konečný výsledek zápasu.



Ohlasy k zápasu



SK Luženice
Jaroslav Konop ( Luženice ): Opět jsem se nesešli v kompletním stavu. Domácí byli fotbalovější, běhavější a trestali po otevření hry z naší strany okénka v obraně.



Sestavy


FK Staňkov B
R. Topinka [-] - K. Lorenc [-] , J. Mazour [-] , M. Decker [-] , J. Wegschmied [-] (46. T. Svoboda [-] ) - R. Král [-] , J. Hrach [-] , R. Ludvík [-] , D. Kufner [-] (46. T. Swatosch [-] ) - J. Konvalinka [-] , M. Topinka [-] (57. P. Holinka [-] )

SK Luženice
V. Steinberger [-] - B. Souček [-] , J. Michal [-] , J. Konop ml. [-] , M. Beran [-] - D. Marcín [-] , L. Reithar [-] - J. Konop [-] , J. Cibulka [-] - B. Hejda [-]

ŽK: 77. J. Michal .
Hráči zápasu: J. Mazour - J. Konop ml. .
Místo: Staňkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hejda Petr - URS Karel (N), KORELUS Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.