0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí byli aktivnější, ale hosté stříleli branky


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V dnešním velmi teplém dni se na hříšti Poděvous představili hosté z Mrákova. Domácí byli od začátku utkání hodně aktivní, tlačili se do útoku a celkově měli více ze hry. Hosté z Mrákova však přečkali bez úhony počáteční nápor domácích a v závěru prvního poločasu se dostali do vedení zásluhou Pavla Michálka. Žádná z domácích šancí se neujala a tak měli hosté v poločase jednobrankový náskok.

 

Obraz hry druhého poločasu se příliš nezměnil. Domácí si opět aktivní hrou vytvářeli šance, ale nepodařilo se jim je využít. Velkou šanci měli i zhruba 15 minut před koncem utkání, kdy po druhé žluté šel předčasně do sprch hostující kapitán Martin Pivoňka. Domácím se tak naskytla příležitost hrát v početní převaze, ale bohužel bez výsledného efektu. Naopak to byli hosté, kteří v poslední minutě pečetili výsledek utkání druhou brankou a vezou si z Poděvous všechny body po výhře 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Poděvousy
Zdeněk Levý: V prvním poločase jsme hosty tlačili, ale dostali jsme docela smolný gól. Druhý poločas byl stejný, spousta šancí, ale gól dali hosté a bylo po zápase. Bohužel jsme neproměňovali šance.




Sestavy


TJ Sokol Poděvousy
M. Traxmandl [-] - M. Tumpach [-] (80. J. Buřič [-] ) , M. Bárta [-] , L. Plas [-] (46. P. Jindřich [-] ) , Z. Šibil [-] , O. Masnička [-] , P. Homolka [-] , V. Bouc [-] (71. T. Brychcín [-] ) , D. Moudrý [-] , R. Sedláček [-] , J. Mašek [-]

TJ Sokol Mrákov B
R. Škampa [-] - V. Duffek [-] (65. V. Rojt [-] ) , V. Eliáš [-] , P. Spörl [-] , M. Pivoňka [-] - J. Palovič [-] , M. Spörl [-] , J. Němec [-] (26. P. Michálek [-] ) , M. Stýskal [-] - J. Fliegel [-] , P. Váchal [-]

ŽK: 91. P. Jindřich - 29. M. Pivoňka , 38. P. Michálek , 79. J. Fliegel . ČK: 78. M. Pivoňka .
Hráči zápasu: P. Homolka - P. Váchal .
Místo: Poděvousy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vogeltanz Milan - VINKLÁREK Pavel (N), KŮGL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.