Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov opět stoprocentní, Osvračín se i nadále trápí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rorhodla

 

Sokol Osvračín na svém hříšti přivítal lídra tabulky z Mrákova, který zatím ve třech odehraných kolech nepoznal hořkost porážky. Domácí naopak ještě nevyhráli a tak se čekalo, že by to třeba mohlo vyjít v dnešním duelu. Toto ale vzalo za své již po několika málo minutách od úvodního hvizdu, kdy se prosadil mrákovský Jiří Skala a hosté šli velice záhy do vedení. I domácí měli své šance, ale ani tutovky neskončili v brance soupeře a tak nadělovali opět hosté. Půl hodiny po úvodním gólu skóroval Oldřich Timura, aby ho za dvě minutky napodobil třetím zásahem do domácí klece Jan Hofman. Hosté tak domácím utekli na rozdíl tří branek. Ač to tak výsledkově nevypadá, v prvním poločase byli střelecky aktivnější domácí, kteří na šance jasně vyhráli. Ale bohužel, produktivita byla na straně hostů.

Mrákov si již výsledek pohlídal

 

Ve druhém poločase snaha domácích vyšla naprázdno a hosté si hlídali výsledek. Konečnou pečeť mu dal Jakub Fliegel, který deset minut před koncem zápasu upravil na konečných 4:0 ve prospěch hostujícího Mrákova. Domácí se tak ani na čtvrtý pokus vítězství nedočkali, naopak hosté zůstávají stále stoprocentní a vedou tabulku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Osvračín B
Jiří Beňka ( Osvračín ): Rozhodl rychlý gól na začátku. První poločas jsme na šance byli lepší, ikdyž to tak nevypadá. Výhra hostů je zasloužená, přehráli nás. Nezahrál dobře celý tým, asi se projevila únava za zábavy.




Sestavy


TJ Sokol Osvračín B
P. Skala [-] - T. Halama [-] , T. Muchna [-] , K. Vacík [-] , L. Mandlík [-] - V. Chocholatý [-] , T. Sekereš [-] (73. T. Vodvářka [-] ) , L. Nauš [-] (46. V. Palenčár [-] ) , M. Pavlík [-] - D. Kouba [-] - M. Pavlík [-]

TJ Sokol Mrákov B
J. Secký [-] - J. Hofman [-] , P. Spörl [-] , J. Kupilík [-] , M. Pivoňka [-] - J. Skala [-] (46. M. Spörl [-] ) , T. Oldřich ml. [-] (71. V. Příbek [-] ) , J. Mlynár [-] , J. Palovič [-] (46. P. Michálek [-] ) , J. Kabourek [-] - J. Fliegel [-]

Hráči zápasu: K. Vacík .
Místo: Osvračín. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Svičarský Petr - ARGMAN Aleš (N), ŠINDELÁŘ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.