3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posily z A týmu rozhodly o vítězství


Branky


50. M. Falout , 55. M. Falout , 70. M. Falout - 32. F. Mleziva , 59. T. Klesa
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V dnešním zápase v Horšovském Týnu, kam přijeli Kvíčovice, si aktéři zápasu odbyli premiéru na novém hřišti, na kterém budou své domácí zápasy hráči Týna hrát. Domácí v této sezoně budou do zápasů zapojovat více hráčů dorostu, neboť několik stabilních opor odešlo do týmu A. Pro tento zápas chybělo domácím několik hráčů a tak využili služeb hráčů z A týmu. Jak se později ukázalo, byl to klíčový moment, který rozhodl zápas. Zápas byl od počátku vyrovnaný, hosté hrozili hlavně z brejků, na které mají vhodné typy hráčů. A byli to právě hosté, kteří měli jako první obrovskou šanci, kdy byl překonán i domácí brankář, ale na brankové čáře dokázal již jistý gól vykopnout domácí Komárek a zachránil tak svůj tým od gólu. Ale nakonec se hosté přeci jen dočkali, když po nedůrazném odkopu domácího zadáka Královce šli do vedení gólem Mlezivy ve 32 minutě utkání. Jak se ale později ukázalo, příčinou nedůrazu domácího obránce nebyla chyba, ale momentální nevolnost, po které pak Královec zkolaboval. Pro hráče si přijela záchraná služba a odvezla ho k dalšímu vyšetření, neboť i po okamžitém vystřídání opakovaně kolaboval. Doufejme jen, že bude v pořádku. Domácími samozřejmě tato událost malinko zamávala a tak chtěli první poločas v poklidu dohrát. Nakonec se jim to povedlo, protože se skóre již nezměnilo a hosté šli do šaten s jednogólovým náskokem.

 

Do druhého poločasu nastupovali domácí s tím, že chtějí zápas otočit. Měli několik slibných šancí, ale i díky mnohdy až sobeckému zakončování, kdy místo nahrávky na lépe postaveného hráče volili střelu, se jim to nedařilo. Zlom přišel v 50 minutě, kdy se poprvé v utkání, a ne naposled, trefila posila z A týmu Marek Falout. Tentýž hráč o pět minut později poslal domácí do vedení. Za dalších pět minut pozdějiale hosté dokázali srovnat díky hodně aktivnímu Klesovi, ale na vytooužený bod to nestačilo. Proti byl domácí Marek Falout, který posílil tým z Áčka. V 70 minutě dokonal hattrick a zařídil domácím první letošní výhru. Výsledek však mohl být daleko větší, pokud by se dařilo hlavně domácím proměňovat šance.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn B
Václav Kopejtko: V letošní sezoně bude pro nás každý bod dobrý, protože zapojujeme hráče z dorostu, kteří nemají tolik zkušeností. Jinak zápas hodnotím vcelku kladně, problémy se sestavou nám pomohly vyřešit hráči Áčka, kteří měli v nohách sice těžký zápas, ale i tak nám hodně pomohli. Falout byl jedním z nich a po jeho hattricku jsme vyhráli.




Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn B
D. Mathauser [-] - M. Blacký [-] , Z. Rubáš [-] , K. Kralovec [-] (43. L. Votava [-] ) , P. Vavřička [-] , M. Falout [-] , D. Mach [-] , L. Černý [-] (70. O. Mothejzík [-] ) , V. Šperl [-] , J. Tauber [-] , M. Komárek [-]

SK Slovan Kvíčovice
J. Čížek [-] - T. Klesa [-] , L. Forst [-] , J. Jílek [-] , M. Demitrov [-] , R. Červeňák [-] , L. Majer [-] , P. Leider [-] (77. R. Pavlík [-] ) , F. Mleziva [-] , J. Vnouček [-] , J. Janeček [-] (50. R. Červeňák [-] )

ŽK: 65. V. Šperl - 27. T. Klesa .
Místo: Horšovský Týn. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - ŠTĚPÁN Jan, CHMELÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.