D. Maier 20. (vl.)
J. Šup 75. (p.)
J. Šup 80.
J. Burík 90. (vl.)
4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po chybách hostujících Poběžovic padly tři góly a bylo rozhodnuto


Branky


20. D. Maier (vl.) , 75. J. Šup (p.) , 80. J. Šup , 90. J. Burík (vl.) - 34. Z. Krutina
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Máme tu další kolo soutěže a dnes se nahřišti Všerub představili hráči Poběžovic. Zápas to nebyl zrovna nejlepší i vzhledem k nepříliš kvalitnímu terénu. Ale i tak se diváci, kteří si našli cestu do ochozů, dočkali celkem pěti branek. Vše začalo zhruba po dvaceti minutách zápasu, kdy si po standartní situaci dal vlastní gól hostující David Maier. Domácí tak bez svého většího přičinění šli do vedení. Hosté se do polčasu prosadili ještě jednou, tentokrát již do správné branky a srovnali stav zápasu na 1:1. Zasloužil se o to Zbyněk Krutina. Stejným skórem první poločas i skončil.

 

Ve druhém poločase nebylo dlouho nic moc k vidění, zejména branky. Zápas se nakonec rozhodl až v závěru, kdy v posledních patnácti minutách padly hned tři branky. V 75 minutě se poprvé prosadili v zápase domácí, kteří brankou z pokutového kopu šli do vedení. Autorem byl Honza Šup. Po standartní situaci a nedůslednosti v obraně přidal tentýž hráč o pět minut později třetí branku domácích. V poslední minutě zápasu si navíc hosté dali druhého vlastence zásluhou Josefa Buríka, který znamenal vítězství domácích v poměru 4:1. V ne moc atraktivním zápase nakonec domácí berou všechny tři body a můžou se radovat z první výhry v této sezoně.



Ohlasy k zápasu



SK Poběžovice
Sláva Slavev ( Poběžovice ): Dnes to nebylo o fotbale. Šílený terén, šílené mužstvo, šílené vše. Po našich chybách padly tři branky.



Sestavy


TJ Sokol Všeruby
V. Pareský [-] - J. Vávra [-] (46. J. Šup [-] ) , J. Jiřík [-] , M. Votava [-] - M. Čára [-] , R. Vávra [-] , L. Cihelka [-] (65. V. Kruml [-] ) , V. Polák [-] , P. Dědek [-] - K. Šimovič [-] (80. A. Lörincz [-] ) , V. Hrubý [-] (65. J. Červeňák [-] ) -

SK Poběžovice
V. Knopf [-] - J. Ticháček [-] (16. P. Špringer [-] ) , J. Ticháček [-] , D. Maier [-] (32. B. Turner [-] ) - L. Kneblík [-] , P. Štefan [-] , Z. Krutina [-] - J. Němec [-] , L. Václavovic [-] - D. Ticháček [-] , J. Burík [-]

ŽK: 30. V. Hrubý , 56. L. Cihelka , 75. M. Čára .
Hráči zápasu: J. Ticháček .
Místo: Všeruby. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - KISLINGER Dušan (N), SLAVEV Sláva (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.