Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov počtvrté vyhrál, tentokrát to odnesly Kvíčovice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dnešní kolo svedlo dohromady celky Kvíčovic a Mrákova. Domácí bodovali v posledních pěti zápasech a hosté z Mrákova na tom byli podobně. Dal se proto čekat vyrovnaný zápas. Ale statistiky vzaly brzy za své. Hosté za to vzali již od začátku a dostali se do několika šancí, ale ujala se až ta v 21 minutě, kdy se prosadil Pavel Vondraš. Jinak ale byli mrákovští o krok před domácími a svou převahu korunovali zhruba sedm minut před koncem poločasu, kdy přidal druhý gól mrákovský kapitán Jaroslav Stýskal. V poslední minutě ještě dostali hosté výhodu pokutového kopu a nepohrdli jí. Na tříbrankový rozdíl upravil Antonín Kopecký a určil tak poločasový výsledek.

Mrákov svou převahu korunoval čtyřmi brankami

 

I ve druhém poločase byli hosté lepším týmem, měli více šancí i kvality. Patnáct minut po zahájení druhé půle otevřel gólový účet tohoto poločasu Martin Růžek, který zvyšoval již na 4:0 pro hosty. Ale ani to nebylo zdaleka vše. Konečnou podobu výsledku dala dvacetiminutovka na konci zápasu, kdy hosté přidali ještě tři branky. Postarali se o ně postupně Jaroslav Stýskal, pro kterého to byla druhá trefa v tomto zápase, střídající Jirka Zahrádka, který v tu dobu byl nějaké dvě minuty na hřišti a Tomáš Dufek. Hosté si tak v poklidu došli ke třem bodům a jen potvrdili vzrůstající formu z posledních zápasů. Domácím tento zápas moc nevyšel a do příštího kola na něj budou určitě chtít zapomenout.



Ohlasy k zápasu


SK Slovan Kvíčovice
Tomáš Klesa: Hosté byli všude dřív, měli lepší kombinaci, více o sobě věděli.

TJ Sokol Mrákov
Vl. Duffek: Mohli jsme dnes dát více branek. Podali jsme velice kvalitní výkon, hráli jsme svoji hru a domácí k ničemu nepustili



Sestavy


SK Slovan Kvíčovice
J. Čížek [-] - M. Dymek [-] , T. Klesa [-] (64. P. Piotrowski [-] ) , L. Forst [-] , J. Jílek [-] (60. J. Janeček [-] ) , M. Demitrov [-] , L. Majer [-] , P. Leider [-] , P. Procházka [-] , F. Mleziva [-] , J. Vnouček [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - V. Eliáš [-] (77. J. Schoř [-] ) , P. Vondraš [-] - A. Kopecký [-] , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] , M. Smazal [-] (83. P. Váchal [-] ) , L. Čermák [-] - M. Růžek [-] , J. Stýskal [-] , M. Kabourek [-] (81. J. Zahrádka [-] )

ŽK: 20. M. Dymek - 43. M. Růžek , 47. A. Kopecký .
Hráči zápasu: M. Demitrov - J. Zahrádka .
Místo: Kvíčovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kastl Jan - PAVLÍK Rudolf (N), KŮGL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.