Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Česká Kubice rozhodla již v prvním poločase


Branky


0

 

Druhý tým aktuální tabulky přivítal na svém hřišti předposlední Poběžovice, které mají na svém kontě tři prohry v řadě. Navíc dokázali na hřišti soupeře uhrát zatím jen jediný bod. To naopak domácí se pyšní čtyřmi výhrami v řadě, ve kterých dokázali nastřílet celkem 24 branek a dokázali tak, že jsou nejlépe skórujícím týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři přesné zásahy určily výsledek zápasu

 

Další kolo svedlo dohromady Týmy z České Kubice a Poběžovic. Domácí mají na svém kontě nejvíce branek ze všech mužstev a tak se čekalo, jestli normu pěti branek na zápas naplní i v duelu s Poběžovicemi. A začal velmi rychle tuto normu naplňovat. Po osmi minutách skórovali poprvé v tomto zápase, kdy šťastným střelcem byl Martin Kubica. Po patnácti minutách to bylo již o dvě branky, když se ke slovu přihlásil Jaroslav Krakeš a deset minut na to třetí branku přidal kapitán Karel Strejc. Domácí tak korunovali skvělý vstup do zápasu třemi brankami a dali jasně najevo, jak se bude zápas odvíjet. I nadále byli lepším týmem a svou herní převahu dokázali do poločasu ještě jednou využít zásluhou Davida Anderleho. První poločas tak jednoznačně vyzněl pro domácí Českou Kubici.

Hosté již jen v závěru zmírnili porážku

 

I druhý poločas nepřinesl nic nového. I nadále byli lepším týmem domácí, kteří byli při chuti. Pět minut po začátku druhé půle přidal pátou branku Dominik Stróž a necelých deset minut po tom svým druhým gólem v zápase zvyšoval na 6:0 Martin Kubica. Hosté z Poběžovic se také nakonec dokázali prosadit a alespoň malinko zmírnit porážku. Patnáct minut před koncem zápasu vsítil první branku hostí Jaroslav Královec a v 82 minutě Jaroslav Němec určil konečný výsledek zápasu. Česká Kubice tak naplnila normu pěti branek na zápas a dál stíhá vedoucí Osvračín, na který ztrácí pouze bod. Hosté dále zůstávají na předpsledním místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Česká Kubice
Karel Strejc: Jednoznačné utkání, byli jsme lepší.




Sestavy


TJ Hraničář Česká Kubice
T. Krutina [-] - J. Baar [-] , T. Dvořák [-] , M. Malý [-] , D. Anderle [-] , M. Kubica [-] (59. D. Mai [-] ) , D. Stróž [-] , J. Krakeš [-] , P. Strnad [-] , K. Strejc [-] , T. Procházka [-] (56. J. Špaček [-] )

SK Poběžovice
V. Knopf [-] - Z. Doktor [-] , D. Ticháček [-] - T. Strasser [-] , Z. Krutina [-] , P. Štefan [-] - J. Královec [-] - J. Němec [-] , V. Baborák [-] (39. J. Ticháček [-] ) , L. Václavovic [-] (66. J. Burík [-] ) , J. Ticháček [-]

ŽK: 43. T. Dvořák - 11. P. Štefan , 57. J. Ticháček .
Hráči zápasu: K. Strejc .
Místo: Č.Kubice. Počet diváků: 44. Rozhodčí: Svičarský Petr - ŠINDELÁŘ Martin (N), SLAVEV Sláva (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.