0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr uspěl i na hřišti Poběžovic


Branky


0

Vedoucí celek tabulky přijel k zápasu  na hřiště Poběžovic, které se krčily na místě posledním. Byl k vidění pěkný fotbal, který se musel líbit i divákům. Lepším týmem byli převážně hosté, ale nějaký souvislý tlak z toho nepramenil. Spoustů šancí dokázali spálit, ale nakonec se alespoň dvě ujaly a to Osvračínu stačilo k tomu, aby i nadále zůstal v čele tabulky. Naopak domácí i přes neproměněné šance uhráli s vedoucím týmem slušný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle určila podobu výsledku

 

Vedoucí tým tabulky přijel k dalšímu kolu na hřiště polsedních Poběžovic a kdo čekal jednoznačný duel, byl asi zklamán. Hrál se pohledný fotbal se šancemi na obou stranách. Lepší byli asi malinko hosté, Přesto hosté začali zápas dobře. V 17 minutě kapitán Petr Bukovský mířil přesně a Osvračín šel do vedení. Sedm minut před koncem poločasu přidal druhou branku hostů snajpr Tomáš Janka a tak byli po první půli spokojenější hosté, kteří měli dvoubrankový náskok.Hosté ale krom dvou branek ukázali i zahozené šance. Jejich kapitán Petr Bukovský trefil tyč, Janka a Vávra netrefili branku. 

I přes zlepšení domácích góly již nepadaly

 

I druhý poločas přinesl spoustu šancí na obou stranách, ale nedařilo se trefit mezi tyče. Domácí hodně přidali, ale své šance proměnit nedokázali. Hosté již další zásah nepřidali a tak i na konci zápasu platil výsledek prvního poločasu. Osvračín tak i nadále kraluje soutěži, domácí Poběžovice si na další body budou muset počkat minimálně do příštího kola.



Ohlasy k zápasu


SK Poběžovice
Sláva Slavev: Hra se mi líbila, nehráli jsme tak naivně.

TJ Sokol Osvračín
Leoš Kruml: Musím domácí pochválit za druhý poločas.



Sestavy


SK Poběžovice
V. Knopf [-] - J. Ticháček [-] (72. J. Ticháček [-] ) , V. Baborák [-] , Z. Doktor [-] - T. Strasser [-] , Z. Krutina [-] , P. Štefan [-] - J. Němec [-] , L. Václavovic [-] - V. Decker [-] , J. Burík [-]

TJ Sokol Osvračín
M. Řezníček [-] - Z. Duchoň [-] , L. Kruml [-] - V. Černý [-] , P. Bukovský [-] (75. L. Muchna [-] ) , L. Wendl [-] (80. M. Wanke [-] ) - T. Janka [-] - L. Bacher [-] , A. Wendl [-] , S. Blecha [-] , M. Duchoň [-]

ŽK: 19. T. Strasser , 43. P. Štefan , 81. L. Václavovic - 65. T. Janka , 81. S. Blecha .
Hráči zápasu: V. Decker - A. Wendl , P. Bukovský , T. Janka .
Místo: Poběžovice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Plzák Martin - SLAVEV Sláva (N), ARGMAN Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.