1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj z popředí tabulky zvládla lépe druhá Česká Kubice


Branky


0

 

Kvíčovice na svém hřišti přivítaly v dalším kole druhý tým tabulky z České Kubice. Hosté využili větší kvality a vezou si všechny body, které jim zajistili i po tomto kole druhou příčku. Vyrovnaný zápas tak rozhodla větší efektivita v zakončení, kdy několik chyb domácí obrany dokázali hosté potrestat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas rozhodla jediná branka

 

Další kolo svedlo dohromady týmy z popředí tabulky. Čtvrté Kvíčovice hostily druhou Českou Kubici a byl k vidění hezký, vyrovnaný duel se šancemi na obou stranách. Přesnější mušku měli v zakončení hosté, kteří šli do vedení ve 22 minutě zápasu zásluhou Jaroslava Krakeše. Domácí však nezůstávalli pozadu a nebyli daleko od vyrovnání ještě v prvním poločase. Ale jejich kapitán Tomáš Klesa orazítkoval jen tyč za zády hostujícího gólmana Tomáše Krutiny. První poločas tak lépe vyzněl pro hosty, kteří si do přestávky nesli hubený náskok.

Rozhodnutí přinesly tři góly v rozmezí osmi minut

 

Druhý poločas byl hlavně z kraje hodně vyrovnaný. Domácí se snažili o vyrovnání a postupem času začali hru vzadu otevírat a to byla voda na mlýn hostujícím hráčům. Ti to dokázali využít v rozmězí osmi minut, kdy se postupně trefili Jaroslav Krakeš, kapitán Karel Strejc a David Anderle. Deset minut před koncem měli hosté z České Kubice k dispozici čtyřbrankové vedení, na které již domácí nedokázali reagovat. Podařilo se jim jen čtyři minuty před koncem korigovat na 1:4 zásluhou Jakuba Jílka. To bylo ale vše a tak si hosté zaslouženě vezou tři body za lepší herní kvalitu.



Ohlasy k zápasu


SK Slovan Kvíčovice
Tomáš Klesa: Zasloužili bychom si remízu, ale hosté měli větší kvalitu.




Sestavy


SK Slovan Kvíčovice
J. Čížek [-] - M. Dymek [-] , M. Demitrov [-] (65. R. Červeňák [-] ) , L. Majer [-] , P. Procházka [-] - J. Janeček [-] (53. J. Vnouček [-] ) , L. Forst [-] , R. Červeňák [-] , F. Mleziva [-] (46. R. Pavlík [-] ) - T. Klesa [-] , P. Piotrowski [-] (26. J. Jílek [-] ) -

TJ Hraničář Česká Kubice
T. Krutina [-] - J. Baar [-] , T. Dvořák [-] , V. Tomana [-] (39. D. Anderle [-] ) , D. Martin [-] , L. Neumann [-] , D. Stróž [-] , J. Krakeš [-] , P. Strnad [-] , K. Strejc [-] , T. Procházka [-] (45. M. Šindelář [-] )

Hráči zápasu: J. Janeček .
Místo: Kvíčovice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Helget Václav - MAJER Vladimír (N), ŠPAČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.