4:1
(2:0)
70. L. Forst (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky nezaváhal


Branky


3. L. Majer (vl.) , 44. L. Kruml , 50. P. Bukovský , 79. V. Černý - 70. L. Forst (p.)
0

 

V dalším kole se nahřišti prvního Osvračína představili hráči Kvíčovic, kteří v posledních čtyřech utkáních venku bodovali. Dnes je ale čekal těžký oříšek v podobě domácího týmu, který jako jediný ještě neprohrál. A i v tomto zápase si svou neporazitelnost udržel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Na hřiště aktuálně prvního týmu tabulky zavítali hráči Kvíčovic, kterým se v posledních zápasech na hřištích soupeřů daří a dokáží vozit body. Dnešní duel moc fotbalové krásy nepřinesl, hrál se spíše průměrný fotbal. Skóre se ale měnilo již brzy po zahájení, kdy si dal vlastní gól Lukáš Majer a domácí se tak zadarmo dostali do vedení. Delší dobu se pak nic moc nedělo a tak se další změna skóre konala až v samotném závěru první půle, kdy domácí navýšili vedení zásluhou Leoše Krumla minutu před přestávkou.

Domácí si vedení pohlídali

 

Ve druhém poločase se skóre měnilo také velice brzy, stejně jako v první půli. Pět minut po zahájení přidal třetí pojistku domácích Petr Bukovský a bylo prakticky o zápase rozhodnuto. Hostům se sice ještě podařilo snížit v 70 minutě z penalty, kterou proměnil Libor Forst, ale domácí pár minut na to znovu odskočili na tříbrankový rozdíl zásluhou Víti Černého a zbytek zápasu si již pohlídali. Osvračín po výhře 4:1 dál zůstáva v čele tabulky a navíc jako jediný neporažený.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Osvračín
Leoš Kruml: Fotbal nic moc, ale body jsou dobré. Jsme kopáči, vždycky to nějak ukopeme.




Sestavy


TJ Sokol Osvračín
M. Řezníček [-] - Z. Duchoň [-] , L. Kruml [-] - V. Černý [-] , P. Bukovský [-] , L. Wendl [-] - T. Janka [-] - L. Bacher [-] (70. M. Wanke [-] ) , A. Wendl [-] , S. Blecha [-] , L. Muchna [-] (46. M. Duchoň [-] )

SK Slovan Kvíčovice
J. Čížek [-] - P. Procházka [-] , L. Majer [-] , M. Demitrov [-] - J. Jílek [-] , L. Forst [-] , R. Červeňák [-] , J. Janeček [-] (46. J. Vnouček [-] ) - T. Klesa [-] , R. Pavlík [-] (69. P. Piotrowski [-] ) - V. Čepela [-]

Hráči zápasu: Z. Duchoň .
Místo: Osvračín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kastl Jan - SVIČARSKÝ Petr, HEJDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.