2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 15:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová sezona odstartovala, 3 body zůstaly v Plané


Branky


0

Vůbec první zápas nové sezony 1.B třídy skupiny A se odehrál na stadioně v Plané. Domácí vstoupili do nového ročníku vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou první půli vyhráli domácí

Zápas byl od začátku velmi vyrovnaný, hra se přelévala ze strany na stranu. Do prvních šancí se dostali hosté, ale ani Petr Vorel, ani Dominik Stauber se prosadit nedokázali. A tak přišel trest v podobě vedoucího gólu domácích. Běžela 18. minuta, domácí útočník Lukáš Radil využil chyby hostujících fotbalistů a poslal svůj tým do vedení. Tato trefa hosty trochu zaskočila, do konce půle už nebyli tolik aktivní jako na jejím začátku. Jelikož se už skóre neměnilo, do kabin šli spokojenější domácí za příznivého stavu 1:0.

Meclov může litovat neproměněných šancí

Po přestávce byli opět aktivnější hostí, svůj tlak dokázali přetavit v několik šancí, ale žádnou z nich nedokázali proměnit. Domácího toho využili a znovu to byli oni kdo udeřil. V 54. minutě se dokázal prosadit Jan Plecitý a vypadalo to, že bude po zápase. Meclovští se ovšem nevzdali a dokázali se oklepat. Asi 10 minut po obdrženém gólu měli výhodu pokutového kopu. K míči se postavil Jiří Pačesný, ale tváří v tvář Karlu Petrželkovi selhal. Svoje zaváhání ale dokázal hned vzápětí odčinit, dostal se k míči před soupeřovým vápnem a krásnou střelou do šibenice umlčel domácí diváky - 2:1. Hosté ožili a pokusili se o tlak, ale domácí odolávali. V posledních minutách se aktivní Pačesný dostal za obranu a běžel sám na branku, ale nechal vyniknout domácího brankáře. Planá tedy udržela jednobrankové vedení a může slavit důležitou výhru na úvod ročníku.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz: Zápas byl velmi vyrovnaný, v první půli jsme neproměnili řadu šancí, což nás mrzí. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně, škoda že se nám hned nepodařil vstřelit gól. V závěr jsme sahali po remíze, bohužel to nevyšlo.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , J. Abramčuk [-] (46. J. Abramčuk [-] ) , M. Mikulík [-] , Z. Kutička [-] , M. Šmolík [-] (74. P. Sykal [-] ) , D. Hanko [-] , L. Radil [-] , B. Soukup [-]

TJ ZD Meclov
P. Cihlář [-] - P. Vorel [-] , D. Stauber [-] , J. Beran [-] , V. Svoboda [-] (64. J. Vlasák [-] ) , R. Paluch [-] , J. Vogeltanz [-] , M. Vogeltanz [-] , R. Kopperberg [-] , J. Pačesný [-] , J. Dolejš [-]

Hráči zápasu: J. Plecitý - J. Pačesný .
Místo: Chodová Planá. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - BUDAY Ladislav (N), KAUFNER Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.