2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potvrdili roli favorita a s přehledem vyhráli


Branky


0

Na horké půdě Kolovče se představili hráči Postřekova. Domácí bez větších problému dokázali zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Hned od úvodních minut bylo vidět, kdo bude na hřišti pánem. Hráči Kolovče jasně dominovali, míč měli v držení pouze oni, hosté se museli bránit zatlačení na vlastní polovině. Domácí si ze svého tlaku dokázali vytvořit šance, ale v zakončení se jim moc nedařilo. Postřekov ovšem nehrozil ani z protiútoků, jako kdyby sami hráči čekali na to, až inkasují. Dokázali si vybojovat pouze jeden rohový kop, ze kterého ale branku Tomáše Kasla neohrozili. Nicméně ani domácí skórovat nedokázali, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Domácím se povedlo prolomit obranu hostí a dvakrát skórovali

Ve druhé půli bylo opět na hřišti pouze jedno mužstvo. Na hráčích Kolovče bylo vidět, že chtějí vstřelit vedoucí branku, aby se trochu uklidnili. To se jim povedlo v 59. minutě. Rohový kop rozehráli nakrátko Miloslav Duchoň Jindřichem Bittenglem a právě druhý jmenovaný poslal centr do vápna, na který nejvýše vyskočil Ludvík Špirk a bylo to 1:0. Po vstřeleném gólů z domácích spadla nervozita a hrálo se jim mnohem lépe. Zápas byl naprosto v jejich režii a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaři navýšit vedení. To se podařilo až v 87. minutě, kdy po kombinaci střídajících Tomáše Šlajse Karlem Tomáškem zakončoval Jindřich Bittengl střelou z velkého vápna. Domácí tedy zvítězili po přesvědčivém výkonu 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Hrálo se na jednu bránu po celý zápas. Hosté měli jeden rohový kop a jednu střelu na bránu, jinak jsme po celý zápas dominovali my a po zásluze jsme vyhráli.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Kasl [-] - J. Bittengl [-] (89. M. Záhrobský [-] ) , P. Kadlec [-] , L. Chval [-] (47. K. Tomášek [-] ) , L. Špirk [-] , T. Bozděch [-] , M. Duchoň [-] (76. T. Šlajs [-] ) , F. Šlajs [-] , M. Rejthar [-] , R. Denk [-] (46. J. Rejthar [-] ) , J. Milota [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - L. Ledvina [-] , V. Královec [-] (87. M. Cibulka [-] ) , K. Kuželka [-] , J. Němec [-] - D. Vavřík [-] (69. D. Karlík [-] ) , J. Závodný [-] , P. Steinberger [-] , T. Ledvina [-] - F. Kreuz [-] , D. Steinberger [-]

ŽK: 11. F. Kreuz , 81. V. Královec , 87. J. Závodný .
Hráči zápasu: T. Bozděch , L. Špirk .
Místo: Koloveč. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ruda Daniel - RUBÁŠ Jaroslav, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.