J. Beran 64. (p.)
1:6
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté potvrdili roli favorita


Branky


64. J. Beran (p.) - 7. J. Rejthar , 16. M. Duchoň , 47. P. Kadlec , 51. J. Milota , 54. P. Kadlec , 85. J. Rejthar
0

Na hřiště posledního Meclova zavítali v šestém kole hráči Kolovče, kteří si odvezli tři body po přesvědčivé výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koloveč se bez problémů dostala do dvoubrankového vedení

Hned od úvodních minut byl vidět obrovský rozdíl v kvalitě obou týmů. Hosté jasně dominovali, soupeře téměř k ničemu nepouštěli a byla jen otázka času, kdy vstřelí úvodní gól. To se jim podařilo v 7. minutě, kdy zatáhl míč po straně Pavel Kadlec, jeho přihrávku netrefil Miloslav Duchoň a od něj se míč odrazil k Jiřímu Rejtharovi, který prostřelil gólmana a poslal svůj tým do vedení. V 16. minutě to bylo již o dvě branky, když se s míčem otočil Miloslav Duchoň a svojí střelou nedal brankáři Cihlářovi žádnou šanci. Domácí tým se za celý poločas nedostal vůbec k ničemu a mohl být rád, že první půli prohrál pouze o dvě branky.

Hosté přidali hned v úvodu poločasu tři branky

Ve druhé půli bylo opět na hřišti jen jedno mužstvo. Hned ve 47. minutě přidal další branku Kolovče Pavel Kadlec, který nenápadnou střelou ze strany přehodil domácího gólmana. O čtyři minuty později to bylo už 0:4, kdy po nakrátko rozehraném rohu Bittengla Duchoněm druhý jmenovaný poslal míč od vápna, kde se hlavou prosadil Jan Milota. O dalši tři minuty později přidali hosté pátý gól, když se po narážce s Duchoněm do střely opřel Pavel Kadlec a ranou na zadní tyč překonal nešťastného brankáře domácích. V 64. minutě přišla mírná korekce skóre, když pokutový kop nařízený proti hostujícímu týmu proměnil Jiří Beran. Když už to vypadalo, že zápas skončí výsledkem 1:5, vzal si slovo opět Jiří Rejthar a upravil skóre na konečných 1:6. Koloveč tedy s přehledem zvítězila a je o skóre první.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Zápas to byl jednoznačný. Na hřišti jsme dominovali, soupeře jsme k ničemu nepustili, dařilo se nám v zakončení. Výhra a posun na první příčku nás velmi těší.



Sestavy


TJ ZD Meclov
P. Cihlář [-] - R. Kopperberg [-] , J. Malík [-] , V. Kafka [-] , J. Vogeltanz [-] - V. Hlavatý [-] , R. Paluch [-] (65. J. Váchal [-] ) , P. Beňušík [-] , M. Pinc [-] - J. Beran [-] - J. Vlasák [-]

TJ Slavoj Koloveč
T. Kasl [-] - J. Bittengl [-] , P. Kadlec [-] , L. Chval [-] (66. T. Mastný [-] ) , L. Špirk [-] , T. Bozděch [-] , M. Duchoň [-] , F. Šlajs [-] , J. Rejthar [-] , M. Rejthar [-] (77. M. Záhrobský [-] ) , J. Milota [-]

ŽK: 49. R. Paluch .
Hráči zápasu: P. Kadlec , J. Rejthar .
Místo: Třebnice. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - HÁLEK Pavol, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.