1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládli hosté


Branky


88. V. Svoboda - 60. T. Landrgott (p.) , 67. M. Stoklasa , 72. P. Roháč
0

Ve šlágru osmého kola se střetli týmy Částkova a Dlouhého Újezda. Vyrovnané utkání nakonec zvládli lépe hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Hned od úvodu utkání bylo zřejmé, že diváci se dnes nudit nebudou. Hosté nevstoupili do utkání vůbec dobře, nechali soupeře hrát a částkovští se snažili využít letargičnosti soupeře. Vypracovali si řadu šancí, ale trápili se v zakončení, nutno podotknout, že brankář Újezda Tomáš Kopolovič chytal skvěle a byl naprosto nepřekonatelný. Hosté se nemohli dostat do zápasu a za celou první půli si nevypracovali ani jednu výraznější příležitost. Domácí ale branku také nevstřelili, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Hrálo se nahoru dolů

Druhý poločas začal velkým náporem Částkova, který vyústil ve sporný moment, kdy nebyla domácímu týmu odpískána penalta. Hned vzápětí byla penalta odpískána na druhé straně, proměnil ji Tomáš Landrgott a hosté vedli. Tento gól fotbalistům Újezda velmi pomohl, převzali iniciativu a byli lepší. Domácí se snažili rychle odpovědět, otevřeli obranu a inkasovali podruhé. V 67. minutě rychlý protiútok hostí proměnil Milan Stoklasa. Částkovští se snažili alespoň snížit, měli velkou šanci v podobě pokutového kopu, vychytal je ovšem skvělý Kopolovič. V 72. minutě přišla definitivní rána v podobě krásné střely Pavla Roháče a bylo to již 0:3. Domácí se ale nevzdali, snažili se se zápasem něco udělat, ale nebylo jim přáno. Hra se přelévala, hosté měli také příležitosti na zvýšení vedení. Až v závěru viděli diváci ještě jednu branku, na 1:3 upravil skóre střídající Vlastimil Svoboda. Diváci viděli velmi atraktivní derby, které nakonec ovládli hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: V první půli jsme měli šance, které jsme neproměnili - klasika. V druhé půli nám rozhodčí neodpískal jasnou penaltu, vzápětí jsme inkasovali. Řekl bych, že jsme byli v druhé půli dvacet minut lepší, ale soupeř nám dal lekci z produktivity. Škoda, byl to remízový zápas.

TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ludvík Jüthner: Hrál se pro diváky velice atraktivní fotbal „nahoru dolů“. V prvním poločase jsme hráli špatně, přizpůsobili jsme se hře soupeře a nekombinovali tak jak jsme zvyklí. Druhý poločas začal náporem domácích, který jsme přečkali a pak se vrátili ke hře, jakou se jinak prezentujeme, tedy kombinacemi s přihrávkami po zemi, což vedlo i k našemu 1. gólu z PK. Než se domácí stačili rozkoukat, vstřelili jsme druhou branku a během několika minut krásnou střelou Roháč prakticky rozhodl utkání třetím gólem. Mohli jsme skore i navýšit, ale další šance zůstala nevyužita. Domácí snížili až těsně před koncem, zbytek zápasu jsme si pohlídali. Nutno přiznat, že domácí tým nám byl velice vyrovnaným soupeřem. Byla to vybojovaná výhra.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - M. Krýsl [-] , P. Flíček [-] , D. Štípek [-] (80. P. Jakubec [-] ) , O. Pták [-] , P. Hobza [-] - A. Herout [-] , L. Pernglan [-] , L. Bydžovský [-] - J. Boček [-] (75. V. Svoboda [-] ) , M. Jedlička [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - M. Stoklasa [-] , M. Vrba [-] (82. R. Bučan [-] ) , V. Zeman [-] , J. Švábek [-] - M. Gitta [-] , P. Földeši [-] , M. Dvořák [-] , P. Roháč [-] - T. Landrgott [-] (78. D. Bukva [-] ) , L. Gitta [-] -

ŽK: 56. J. Landrgott , 56. M. Krýsl , 82. A. Herout - 42. J. Švábek .
Hráči zápasu: P. Hobza - T. Kopolovič , P. Roháč .
Místo: Maršovy Chody. Počet diváků: 265. Rozhodčí: Burda Miloš - KOMANEC Petr, KÖNIG Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.