0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté bez větších problémů zvítězili


Branky


10. M. Tesař , 60. M. Frček , 84. M. Tesař
0

V devátém kole přijeli hráči Tlumačova na půdu Postřekova. Hosté se díky vítězství dostali do čela soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí musí neproměněná penalta hodně mrzet

Úvod utkání byl opatrný, ani jeden z týmů nechtěl udělat nějakou výraznější chybu, které by mohl později litovat. Hosté byli o něco aktivnější, přeci jen vstupovali do zápasu v roli favorita, kterou chtěli určitě potvrdit. Povedlo se jim využít hned svoji první příležitost, když se po rohovém kopu v 10. minutě hlavou prosadil Michal Tesař. Tlumačov tedy vedl od 10. minuty 0:1 a od té chvíle měl utkání ve svých rukou. Domácí na soupeře v první půli vůbec nestačili, tlumačovští měli velké šance na zvýšení skóre. V jedné z nich se ocitl záložník Martin Wolf, ale jeho střela těsně přelétla branku domácího týmu. Hosté nadále tlačili, dvakrát orazítkovali brankovou konstrukci, ale ve 35. minutě si zkomplikovali situaci, když darovali soupeři pokutový kop, který ovšem domácí neproměnili. Do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo, do kabin šli hráči za stavu 0:1.

Tlumačov si utkání pohlídal

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji hostující fotbalisté, bylo vidět, že hrají ve velké pohodě. Soupeře k ničemu nepouštěli a sami si vytvářeli šance na zvýšení. Navýšit své vedení se jim podařilo v 60. minutě, kdy se do listiny střelců zapsal Michal Frček. Druhá branka hráče Tlumačova uklidnila, nehrnuli se tolik do útoku, hráli velmi pozorně a nepouštěli soupeře do šancí. Domácí hrozili pouze po rychlých protiútocích, občas z nějaké standartní situace. Utkání se dohrávalo především na polovině Postřekova, hosté navíc v závěru přidali třetí gól, v 84. minutě podruhé v zápase skóroval Michal Tesař a definitivně podtrhl výhru svého týmu. Tlumačov si připsal osmou výhru z devíti duelů a v tabulce se nachází na první pozici.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Utkání začalo opatrně, se soupeřem se velmi dobře známe. V první půli jsme byli lepší, tlačili jsme, podařilo se nám vstřelit úvodní branku. Měli jsme štěstí, že domácí neproměnili pokutový kop. Druhou půli jsme je přehrávali, soupeř hrozil především z protiútoků a standartních situací. Soupeř byl kvalitní, bylo to takové běhavé utkání, ale myslím si, že jsme zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Němec [-] , K. Kuželka [-] , L. Ledvina [-] (73. M. Gibfried [-] ) , V. Královec [-] - D. Steinberger [-] (80. J. Steinberger [-] ) , J. Závodný [-] , T. Ledvina [-] (46. T. Václavovic [-] ) , P. Steinberger [-] - F. Kreuz [-] (73. D. Karlík [-] ) - D. Vavřík [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Minařík [-] , R. Šindelář [-] , M. Frček [-] (83. T. Řezníček [-] ) , L. Hruška [-] , T. Čadek [-] (58. J. Hruška [-] ) , M. Wolf [-] (86. O. Polák [-] ) , M. Tesař [-] , Z. Bláha [-] (62. M. Hruška [-] ) , J. Malík [-] , J. Brichcín [-] (73. J. Podestát [-] )

Hráči zápasu: M. Tesař , M. Frček .
Místo: Postřekov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - FANFULE Adam, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.