Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov zdolal trápící se Klenčí


Branky


0

V desátém kole přivítali hráči Meclova na své půdě Klenčí. Utkání rozhodli ale až v druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup Klenčí

Fotbalisté Klenčí si snad ani lepší vstup do zápasu nemohli přát. Hned ve 3. minutě měli výhodu volného přímého kopu, ke kterému se postavil Ondřej Zíma a krásnou střelou přes zeď poslal svůj tým do vedení. Tato branka hostům velmi pomohla, mohli hrát ve větším klidu. Meclov se moc do šancí nedostával, obrana Klenčí fungovala navýbornou. Ve 21. minutě ovšem přišla velká chyba jednoho ze stoperů, které využil domácí útočník Petr Vorel a srovnal na 1:1. Tento gól vrátil Meclov do hry, jeho hráči převzali iniciativu a po zbytek poločasu byli lepší. Vytvořili si tlak, který vyústil ve vedoucí branku, kterou vstřelil ve 35. minutě opět Petr Vorel. Hned o dvě minuty později ale hosté vyrovnali, po standartní situaci se ve skrumáži dostal k míči Pavel Sokol a zblízka překonal brankáře domácích. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Meclov třemi góly rozhodl zápas

Do druhé půle opět vstoupili aktivněji hosté, byli to oni, kdo měl míč na svých kopačkách a diktovali tempo zápasu. Nedokázali ovšem svoji převahu zužitkovat a meclovští toho využili. V 58. minutě unikl aktivní Petr Vorel a svou třetí trefou v zápase poslal svůj tým do vedení. Domácím se podařilo zvýšit v 65. minutě, kdy se do listiny střelců zapsal Jevgenij Čižikov a bylo to již 4:2. Hosté již nedokázali nijak odpovědět, neměli dost sil na obrat. V závěru ještě domácí přidali pátou branku zásluhou debutanta Milana Obdržálka. Meclov tedy porazil Klenčí 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz: V první půli jsme měli územní převahu, ale špatně jsme ohlídali standartní situace a soupeř toho dvakrát využil. Druhý poločas jsem již byl výraznější jak fotbalově tak výsledkově.

Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: První půle byla vyrovnaná. Povedl se nám vstup do zápasu, pak jsme ale zbytečnou chybou nabídli soupeři šanci na vyrovnání. Patřil nám i úvod druhé půle, pak jsme ale dostali gól a soupeř nás od té doby přehrával.



Sestavy


TJ ZD Meclov
P. Cihlář [-] - P. Vogeltanz [-] , J. Malík [-] , V. Kafka [-] (68. J. Pačesný [-] ) , P. Beňušík [-] (76. J. Kovařík [-] ) - M. Pinc [-] , V. Hlavatý [-] , Š. Klíma [-] , J. Čižikov [-] - P. Vorel [-] , M. Obdržálek [-] -

Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - J. Čech [-] , M. Psutka [-] , T. Čipera [-] (46. J. Sokol [-] ) , P. Osvald [-] (74. M. Čekal [-] ) , J. Houdek [-] , P. Sokol [-] , O. Zíma [-] (80. F. Smazal [-] ) , Z. Housar [-] , V. Čech [-] , J. Ledvina [-]

ŽK: 48. M. Pinc , 86. Š. Klíma - 13. Z. Housar , 88. M. Psutka .
Hráči zápasu: J. Čižikov , P. Vorel .
Místo: Třebnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bína Roman - ČERVENÝ Václav, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.