1:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov vyloupil Koloveč


Branky


10. J. Milota - 12. M. Wolf , 18. M. Wolf , 25. M. Tesař
0

Ve šlágru jedenáctého kola se mezi sebou utkaly týmy druhé Kolovče a prvního Tlumačova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký obrat Tlumačova

Do velmi důležitého utkání pro oba týmy vstoupili lépe domácí fotbalisté. Od úvodních minut tlačili svého soupeře na jeho polovinu hřiště a snažili se dostat do rychlého vedení. To se jim podařilo v 10. minutě, kdy se z přímého kopu krásnou střelou prosadil Jan Milota, pro něhož to byla jedenáctá trefa v sezoně a dostal se tak do čela tabulky střelců. Hosté dokázali ale okamžitě odpovědět, chyby domácí obrany využil Martin Wolf, který vyrovnal na 1:1. Hosté byli na koni a o šest minut později se dokonce dostali do vedení, svoji druhou trefu v zápase si připsal Martin Wolf. Aby toho nebylo málo, tak ve 25. minutě přidali tlumačovští další trefu, tentokrát využil nepozornosti domácí obrany Michal Tesař a upravil skóre na 1:3. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin tedy mohli jít spokojenější fotbalisté Tlumačova.

Dobývání hostující branky

Druhý poločas začali domácí velkým náporem. Tlačili soupeře a snažili se za každou cenu vyrovnat, nedařilo se jim ale překonat dobře fungující obranu Tlumačova. Byl to tuhý boj, především ve středu hřiště si hráči nedali ani trochu prostoru. Celý druhý poločas byl ve znamení tlaku Kolovče, ale Tlumačov se dobře bránil, takže diváci nemohli vidět ani moc šancí. Skóre se do konce zápasu nezměnilo, Tlumačov si tedy připsal nesmírně důležité body, díky kterým zvýšil svůj náskok na svého dnešního soupeře na šest bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Začal jsme dobře, prvních deset minut patřilo nám, vyústilo to ve vedoucí branku. Poté jsme udělali fatální chyby v obraně, soupeř nám vstřelil tři branky a bylo po zápase. Ve druhé půli jsme se snažili tlačit, soupeř se ale ubránil.

TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Souboj o první místo. Byl to vyhecovaný, bojovný zápas. Koloveč začala náporem a povedlo se jim dostat se do vedení. Nám se povedlo vzápětí vyrovnat, což bylo hodně důležité. Do konce poločasu jsme byli lepší a přidali jsme další dva góly. Druhou půli začala Koloveč opět náporem, ale moc šancí si soupeř nevypracoval. Druhou půli to byl víceméně boj.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
M. Pecl [-] - P. Kadlec [-] , L. Špirk [-] (37. R. Denk [-] ) , T. Bozděch [-] , M. Duchoň [-] , F. Šlajs [-] , M. Sušický [-] (87. M. Záhrobský [-] ) , T. Homolka [-] , T. Šlajs [-] (46. J. Bittengl [-] ) , T. Mastný [-] , J. Milota [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , J. Minařík [-] (90. J. Forst [-] ) , M. Frček [-] (63. Z. Bláha [-] ) , J. Hruška [-] (84. T. Čadek [-] ) , L. Hruška [-] , M. Wolf [-] (80. J. Podestát [-] ) , M. Tesař [-] , R. Šindelář [-] , M. Hruška [-] , J. Brichcín [-]

ŽK: 55. M. Sušický , 76. T. Mastný , 86. P. Kadlec - 48. L. Hruška , 79. J. Podestát , 85. T. Čadek , 87. J. Brichcín .
Hráči zápasu: J. Milota - M. Wolf , J. Hruška .
Místo: Koloveč. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hamouz Jakub - HOMR Michal, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.