2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice si zkomplikovaly situaci v tabulce


Branky


0

V posledním kole podzimu se potkaly týmy Postřekova a Bezdružic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karlík poslal domácí do vedení

Od úvodních minut bylo vidět, že se dnes hosté špatně vyspali. Nastoupili v poslepované sestavě, nedařilo se jim vůbec nic, hodně kazili a vlastně sami dostávali soupeře do šancí. Domácí hráli v pohodě, měli územní převahu a byla jen otázka času, kdy udeří. Do vedení se dostali ve 20. minutě zásluhou přesné trefy Daniela Karlíka. Inkasovaná branka poslala hosty ještě více do kolen, od tohoto momentu prakticky jen čekali na soupeře, co vymyslí. Postřekovští se nikam nehnali a do konce první půle spíše kontrolovali hru. Branka už tedy nepadla, do kabin se šlo za stavu 1:0.

Postřekov si výhru pohlídal

Obraz hry se ve druhé půli moc nezměnil. Bezdružicím se dnes prostě nedařilo vůbec nic, hráči kazili jednoduché míče, dnes prostě nebyl jejich den. Domácí hráli v naprostém klidu, kontrolovali hru a snažili se přidat pojišťující trefu. Proti byl ovšem dobře chytající brankář Bezdružic Luděk Beran, který stále držel naději pro svůj tým. V 72. minutě ovšem kapituloval podruhé, překonal ho záložník domácích Petr Steinberger a Postřekov vedl 2:0. V 80. minutě měli domácí šanci přidat třetí gól, měli totiž výhodu pokutového kopu. Ten ale lapil skvěle chytající Luděk Beran, bohužel to jeho týmu nebylo nic platné. Bezdružicím se totiž nepodařilo vstřelit ani kontaktní branku, Postřekov si vítězství pohlídal a díky výhře ukončil své podzimní působení na solidní deváté příčce.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Do zápasu jsme vstoupili s neúplným mančaftem, nastoupili dva dorostenci a to bylo samozřejmě znát. V zápase nás podržel brankář, který nás uchránil od dalších inkasovaných gólů.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - L. Ledvina [-] , V. Královec [-] , K. Kuželka [-] , J. Němec [-] - P. Steinberger [-] - F. Kreuz [-] (67. A. Polák [-] ) - T. Ledvina [-] , T. Václavovic [-] (61. J. Buček [-] ) , D. Vavřík [-] , D. Karlík [-] (82. J. Steinberger [-] )

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - L. Blažek [-] , J. Korynta [-] , M. Kalista [-] , M. Oroz [-] - S. Čada [-] , M. Dvořák [-] , M. Filip ml. [-] , J. Gengel [-] - L. Čada [-] , J. Musil [-] -

ŽK: 25. D. Vavřík , 39. P. Steinberger - 37. M. Kalista , 71. M. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Steinberger .
Místo: Postřekov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - LIŠKUTÍN Antonín, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.