3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 10:15

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá díky výhře předskočila svého soupeře


Branky


0

Bělá se díky výhře v posledním kole posunula na čtvtou pozici před svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělá první půle domácích

Úvod utkání patřil jasně domácímu týmu, který se dostal již v 6. minutě do vedení. Po kraji utekl aktivní Václav Landrgott, který předložil míč před branku úplně volnému Miroslavu Bořilovi, který bez problémů doklepl míč do odkryté branky. O pět minut později si oba hráči vyměnili role, Bořil svým pasem našel před brankou Landrgotta, který si věděl rady a zvýšil již na 2:0. Domácí byli jasně lepší, soupeře téměř k ničemu nepouštěli a nadále se snažili tlačit. Do konce první půle se jim podařilo vstřelit ještě jednu branku, na 3:0 zvyšoval Jan Sopko. Do kabin tedy mohli jít domácí naprosto spokojeni, hosté měli co zlepšovat.

K žádnému zvratu nedošlo

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí fotbalisté. Své tříbrankové vedení si bez větších problémů hlídali, soupeře nepouštěli téměř k ničemu. Když už se chodovští k něčemu dostali, tak narazili na připravenou a dobře pracující obranu Bělé. Domácí se nikam moc nehnali, hráli trpělivě a čekali na svou šanci. Vypracovali si několik šancí, ale branku se jim přidat také nepodařilo. Druhá půle nebyla nijak divácky atraktivní, vypadalo to, že se zápas spíše dohrává. Na branku museli divácí čekat až do 90. minuty, kdy skóre pouze upravil Karel Kuboušek. Bělá tedy porazila Chodov 3:1 a zajistila si čtvrtou příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Začali jsme klasicky odzadu, hráli jsme trpělivě. Poté se nám podařilo vstřelit dva rychlé góly, což nám samozřejmě pomohlo. Zbytek zápasu jsme si pohlídali a získali jsme cenné tři body.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] (70. N. Nikolaev [-] ) - V. Iščenko [-] , J. Černý [-] , M. Pustovojt [-] , M. Tomášek [-] - L. Černý [-] (85. T. Mrkos [-] ) , M. Šinál [-] , J. Bočan [-] (81. P. Cingroš [-] ) , J. Sopko [-] - V. Landrgott [-] , M. Bořil [-] (75. J. Kotrc [-] )

TJ Tatran Chodov
M. Staviarský [-] - D. Kobes [-] (88. J. Veselý [-] ) , J. Pfeifer [-] , J. Chmelík [-] , L. Holar [-] (70. J. Doležal [-] ) , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] , D. Lorenz [-] (61. J. Dolejš [-] ) , M. Holar [-] , M. Holar [-] , P. Smazal [-]

ŽK: 37. M. Šinál , 85. J. Sopko - 37. K. Kuboušek , 65. P. Holar , 68. J. Pfeifer .
Hráči zápasu: J. Sopko , V. Iščenko .
Místo: Bělá. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Volf Michal - PLAŠIL Radek (N), KAPIC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.