0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov si udržel podzimní neporazitelnost


Branky


0

V posledním kole přijel na půdu posledního Klenčí vedoucí tým tabulky z Tlumačova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Do zápasu vstupovali hráči Tlumačova jako velcí favorité, z dvanácti zápasů měli bilanci jedenácti výher a jedné výhry po penaltách. Svojí podzimní dominanci chtěli potvrdit i na půdě Klenčí, které naopak neokusilo pocit vítězství, mělo na kontě pouze dva body za výhru po penaltách. Úvod utkání byl opatrný z obou stran, ani jeden z týmů nechtěl udělat nějakou výraznější chybu. Hosté z Tlumačova měli územní převahu, byl znát kvalitativní rozdíl obou kádrů, ale domácí bojovali a nedali soupeři nic zadarmo. Hrálo se bez větších šancí, domácí trpělivě bránili a hosté hráli prakticky do plných. Za celý první poločas viděli diváci všehovšudy dvě šance, jednu po standartní situaci Klenčí a jednu měli hostující fotbalisté. Branka ale nepadla, do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Hosté prolomili obrannou hráz domácích

Druhá půle vypadala stejně jako ta první. Domácí se nikam moc nehnali, ale dařilo se jim znepříjemňovat hru soupeři. Hosté se dlouho nemohli dostat do zápasu, pomohlo jim až střídání v 60. minutě. Na hřiště přišel útočník Tomáš Čadek, kterému stačilo pouhých pět minut na to, aby skóroval a poslal tak favorita do vedení. Tato branka hostující hráče uklidnila, nemuseli se tolik hnát dopředu a mohli v klidu utkání kontrolovat. Domácí se snažili odpovědět, ale na soupeře prostě nestačili. Tlumačov utkání kontroloval, v závěru přidali jeho hráči druhou trefu zásluhou dalšího střídajícího hráče Tomáše Řezníčka. Tlumačov tedy po podzimní části skončil na první příčce s velkým náskokem 11 bodů na druhý Dlouhý Újezd.



Ohlasy k zápasu


Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: Tlumačov byl v zápase o něco lepší, ale bojovností a nasazením jsme soupeře nepouštěli do šancí. Bohužel po jediné chybě ve středu hřiště jsme inkasovali. Snažili jsme se vyrovnat, ale bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku.

TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: I když jsme hráli s posledním, tak to nebyl vůbec jednoduchý zápas. Domácí hráli dobře, dobře bránili. My jsme sice měli převahu, ale v první půli jsme si vypracovali pouze jednu šanci. Ve druhé půli už to bylo o něco lepší, ale stále se nám nedařilo překonat dobrou obranu domácích. Po oživení sestavy se nám podařilo vstřelit branku a v závěru jsme přidali ještě jednu branku. Asi jsme měli v hlavách, že hrajeme s posledním a mysleli jsme si, že výhra přijde sama.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - D. Janek [-] , J. Houdek [-] , Z. Housar [-] , V. Čech [-] (60. F. Smazal [-] ) , J. Ledvina [-] , T. Hromník [-] , M. Čipera [-] , J. Čech [-] , M. Psutka [-] , J. Jero [-] (75. F. Maslen [-] )

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , M. Hruška [-] (60. J. Minařík [-] ) , M. Frček [-] , J. Hruška [-] (60. T. Čadek [-] ) , R. Šindelář [-] , M. Wolf [-] , M. Tesař [-] , J. Podestát [-] , Z. Bláha [-] (74. O. Polák [-] ) , J. Brichcín [-] (71. T. Řezníček [-] )

Hráči zápasu: J. Malík , T. Čadek .
Místo: Klenčí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pálek Ondřej - FANFULE Ladislav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.