A. Volf 10.
M. Šimon 71. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou vyrovnaných celků skončil dle očekávání


Branky


10. A. Volf , 71. M. Šimon (p.) - 35. J. Ševčík , 60. A. Chobot
2

Hrabová se doma utkala s Krásným Polem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén nepřál fotbalovosti

I přesto že si Krásné Pole jelo do Hrabové pro jasné 3 body, tak musíme zmínit, že domácí celek prohrál z osmi zápasů pouze jeden a určitě to není ten typ týmu, který by rozdával body na potkání. Do hry ale přece jenom vstoupili o něco lépe hosté a Hrabovou přikovali na její polovinu. Soupeř byl nucen využívat rychlých a nebezpečných brejků, což bylo ve velmi podmočeném terénu mnohem složitější a některé akce tak končily dřív, než vůbec začaly. V 10. minutě se po ojedinělé střele podařilo prosadit domácimu Volfovi. Brankář by si pravděpodobně s takovým pokusem poradil, ale jelikož změnil míč díky jemné teči traektorii, tak nestihl včas zareagovat.  Krásné Pole se ovšem nenechalo hned ze startu rozhodit a na hřišti pořád suveréně dominovalo. Každé větší šanci bohužel chyběla přesná koncovka, a když gól nepadnul ani po třech samostatných nájezdech na brankáře, začali být hosté zoufalí. Utěšením byla tak až vyrovnávací branka na 1:1 v 35. minutě, kterou po špičkovém protiútoku vsítil Ševčík. Zbytek poločasu ale už žádné další zajímavé situace nenabídnul, a tak se do kabin odcházelo s poněkud pochmurnou náladou.

Rozporuplná penalta rozhodla zápas

V kabinách promluvili trenéři obou celků svým svěřencům pořádně do duše a rozdíl v nasazení šel znát již od prvních minut. Hra se o něco málo vyrovnala, a i když sobotní počasí fotbalu moc nepřálo, jednoznačně se bylo na co koukat. Hrabová se nejprve dostala do dvou slibných standardních situací, ale ani jednu z nich se jí zúročit nepodařilo. Po odvráceném nebezpečí se tak do ofenzivní činnosti mohlo zapojit i Krásné Pole. Nejprve se dostalo do pár slibných střeleckých pozic, ale ani jedna ze střel gólem nesmrděla. To se změnilo v 60. minutě, když si mezi sebou párkrát prohodili míč Klimek s Ševčíkem a s finální fází si potom bez větších problémů poradil Chobot. Radost hostů ale moc dlouho netrvala, a už v 71. minutě se podařilo soupeři srovnat z pokutového kopu. Po nepřehledné situaci se v šestnáctce objevil na zemi po kontaktu s brankářem Olšar a sudí posoudil zákrok jako nedovolený. Nabídku potom neodmítnul domácí kapitán Šimon a skóre se tak opět změnilo, tentokrát na 2:2. Ve zbylých momentech utkání se už nic vyrazného nestalo, a tak se body dělily.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): “Jsme hrozně zklamaní, jeli jsme si pro tři body, ale nakonec odjíždíme jenom s jedním. Taky mi celkem vadil fakt, že na zápas přijeli jen dva rozhodčí a třetí byl z lidu.”



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - A. Volf [-] , M. Šimon [-] , M. Mrva [-] , M. Olšar [-] , V. Loska [-] , M. Ročňák [-] , A. Havlíček [-] , R. Drulák [-] , J. Kroker [-] , T. Valošek [-] (74. M. Raška [-] )

TJ SOKOL Krásné Pole
M. Chodura [-] - P. Klimek [-] , J. Ševčík [-] , M. Stralczynski [-] (90. M. Adamovič [-] ) , L. Petřík [-] , D. Mašlanka [-] , R. Křižák [-] (84. J. Tichý [-] ) , A. Chobot [-] (74. P. Hampel [-] ) , J. Chrastina [-] , D. Řeháček [-] , D. Oleš [-]

ŽK: 56. J. Kroker , 79. V. Loska , 87. M. Mrva - 10. J. Ševčík , 70. D. Oleš , 81. R. Křižák , 90. P. Klimek .
Hráči zápasu: A. Chobot .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Petra Magrlová
Tip experta: výhra hostů

“Nejspíš to bude velmi vyrovnané utkání až do posledních minut. Hosté potřebují získat v Harbové 3 body, aby se zase přiblížili na první Kozmice, proto si myslím, že se namotivují a zápas zvládnou lépe.”

Tip: remíza