Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

10 gólů za zápas a drtivá výhra domácích


3

Krásné Pole doma přivítalo Šilheřovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ukázal, kdo bude na hřišti pánem

Domácí sice patří mezi nejsilnější celky celé soutěže, ale na druhou stranu ani Šilheřovice nejsou týmem, který by body rozdával na potkání, dnešní zápas ovšem ukázal úplný opak. Už před prvním hvizdem šla na hostech vidět špatná soustředěnost na zápas a nepomohl tomu ani pozdní příjezd brankáře. Když se pak začaly odpočítávat minuty, neměly Šilheřovice ze hry těměř nic a po osmi minutách vedl soupeř 2:0. Nejprve se ve 4. minutě krásně trefil Zábranský a brzy na to navýšil Ševčík. Hosté se dostali zřídka kdy za svou polovinu a hrozili spíše sporadicky. Nicméně i tak se dá dát gól. V 15. minutě to zkusil Václavík z 30 metrů a divákům nabídnul lahůdku v podobě přímého projektilu do vinklu. Bohužel tahle branka byla pouze labutí písní v jinak spackaném zápase hostů. Domácí dál jednoznačně dominovali a svůj dvougólový náskok si v 20. minutě vzali zpátky, když se stylem tiki - taka dostal k míči Klimek a brankáři nedal šanci. A když už to vypadalo, že budou mít Šilheřovice aspoň o poločasové přestávce čas v klidu zhodnotit situaci a s mankem o dvou góleh ještě třeba něco udělat, poslal jim v poslední minutě dárek do klece Chrastina.

Krásne Pole nedarovalo soupeři ani píď hřiště

Šilheřovice sice možná předvedly sebevědomý start druhého poločasu, když se jim trošku ušmudlaným gólem Vrabce z 53. minuty podařilo stáhnout na 4:2, ale ani nadále nedostávaly na hřišti moc prostoru. Krásné Pole si jednoduše z jednoho gólu nedělalo těžkou hlavu a dál si hrálou svojí hru. Obrovský rozdíl byl hlavně v dynamice a rychlosti jednotlivých hráčů, kteří když náhodou ztratili balón, tak byli schopni jej svou bojovností hned získat zpátky. V 63. minutě se povedlo vstřelit svůj druhý gól šikovnému záložníkovi Chrastinovi a tenhle moment položil, už definitivně, hosty na lopatky. Jednalo se prakticky o zápas na jednu bránu. V 68. minutě přidal další výstavní kousek Mašlanka a nakonec si z utkání odnesl hattrick i Jakub Ševčík, který se prosadil v 75. a 90. minutě. Zápas tak měl jasného vítěze a jasného poraženého. Navíc ukázal, jak silné mužstvo Krásné Pole je a že mu postup do vyšší soutěže není vůbec vzdálený.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): “Byly jsme nažhavení, protože jsme minulý týden nehráli. Jednoznačně jsme byli lepší v osobních soubojích, využívání šancí a i jeden na jednoho. Soupeře jsme do hry skoro vůbec nepouštěli.”

TJ Sokol Šilheřovice
Zdeněk Malchárek (trenér): “No těžko se mi o tom mluví...měli jsme špatný vstup do utkání, 6. minuta 2:0. Nesoustředěnost a jednoznačně nás přehráli v rychlosti.”



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - P. Klimek [-] , J. Ševčík [-] , M. Stralczynski [-] (77. M. Chodura [-] ) , D. Oleš [-] , D. Mašlanka [-] , R. Křižák [-] (70. P. Kotrla [-] ) , J. Chrastina [-] , M. Zábranský [-] (62. A. Chobot [-] ) , D. Řeháček [-] (76. M. Adamovič [-] ) , L. Petřík [-]

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - T. Voznica [-] (52. M. Tesař [-] ) , F. Václavík [-] , O. Sládek [-] , P. Redzina [-] , J. Manďák [-] , D. Lukáš [-] , L. Lasák [-] (46. J. Vrabec [-] ) , P. Horvát [-] , M. Červeňák [-] , L. Machala [-] (57. V. Hlaušek [-] )

Hráči zápasu: J. Ševčík .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Priesol Daniel - REVAJ Jakub, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Tomáš Černý
Tip experta: výhra domácích

“Tady půjde o vyrovnané utkání, ale přece jenom si myslím, že domácí minimálně o jeden gól hosty přestřílejí.”

Tip: remíza