Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka mezi Bohuslavicemi a Darkovicemi skončila remízou


Branky


4

Bohuslavice doma přivítaly mužstvo z Darkovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

První minuty jednoznačně patřily Bohuslavicím a Darkovice se do hry dostávaly spíše z brejků. Výborně hrála především záloha, která útočící hráče zásobovala šancemi. To že jsou domácí při chuti se potvrdilo už ve 14. minutě, když se po přetaženém rohovém kopu opřel do míče hlavou Benek a dal svůj premiérový gól za áčko Bohuslavic. Navíc se hned po rozehrání podařilo jednomu ze záložníků obrat protihráče o balón, dovést jej až do pokutového území, a přihrávkou pod sebe najít volného Romana Štefka, který bez problému skóroval. Po 15 minutách hry svítilo na tabuli 2:0 a vypadalo to, že pro Darkovice skončí utkání debaklem. Hosty to ovšem nakoplo, sice to pořád nebyl výkon, na který by byli hrdí, ale konečně se jim dařilo dostat kombinačně do hry. Ve 21. minutě si na pravé straně pohrál Večerek a Balavajder s domácí obranou a přesným centrem našli Poštulku, který aspoň snížil na jednogólový rozdíl. O ten hosty ale připravil ve 32. minutě Roman Štefek, když si připsal druhou branku po další fatální chybě Darkovic. Je pravdou, že ani jedna z obran nepůsobila jistě a někteří hráči chodili do soubojů na 50%, takže útok a záloha měla v tomto ohledu ulehčenou práci. Nicméně první poločas už žádný další gól nepřinesl, a tak šli do kabin spokojenější domácí. 

Další zkraty v obraně a prvoligová branka

Kdyby někdo viděl jenom druhý poločas, tak by si myslel, že skóre 3:1 po první půli je nějaký omyl, nebo že jsou čísla prohozená. Darkovice naskočily do hry s úplně jiným nasazením a chutí zvítězit, než tomu bylo v prvních 45 minutách. Domácí se k míči moc nedostali a spíše jenom stínovaly pohyby hostujících hráčů. Promluvu od trenéra si vzal k srdci Pieknik, když se mu povedlo ve 53. minutě vstřelit gól, který se ani v těch nejvyšší soutěžích nevidí často. Jeho pumelice z pětatřiceti metrů vymetla pavučiny domácí svatyně a brankář Cigán se za ní jenom marně natahoval. Darkovice ani po této brance nepolevily a dál překonávaly obraný val Bohuslavic. 3 minuty po dokonalé Pieknikově brance přidal další Vyletělek, jeho sice nebyla tak výstavní, ale zato neméně důležitá. Následně se konečně na hřišti rozkoukali i domácí a začali snahy o znovuzískání vedení. Hosté od své hry ale neustupovali, a tak měli diváci možnost vidět vypjaté a na pár okamžiků i vyrovnané utkání. Co se v druhé půli nezměnilo, byly žákovské chyby obránců obou celků. Díky jedné takové se domácí mužstvo dostalo v 70. minutě k snadnému gólu v podobě pokutového kopu. Penaltu s klidem proměnil kapitán Bohuslavic Strýček a už to vypadalo, že přece jenom zůstanou všechny body doma. To by ale nesměl 3 minuty před koncem předvést neodpustitelný zkrat jeden z obránců Bohuslavic. Možnost dorovnat skóre z penalty tak měli i hosté a nejspíš i zaslouženě se jim to po dorážce Malíka podařilo. Utkání skončilo nerozhodně 4:4 a ani jeden z týmu tak neodešel s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
David Juchelka (trenér): “Všechny 4 góly, co jsme dostaly, padly po hrubých žákovských chybách, takže s obranou fázi určitě spokojený nejsem. Po prvním poločase, když jsme vedli 3:1 jsem věřil, že potvrdíme výhru venku, ale to se nestalo, za mě je to zklamání.”

FK Darkovice
Martin Křikala (trenér): “Jsme na půl cesty zklamaní, na půl cesty spokojení, že jsme uhráli bod venku. Byl to zápas dvou úplně rozdílných poločasů, takže je ta remíza asi spravedlivá.”



Sestavy


SK Bohuslavice
A. Cigán [-] - T. Štefek [-] (62. V. Mička [-] ) , R. Štefek [-] (78. J. Vitásek [-] ) , T. Trupl [-] , R. Štefek [-] , M. Juchelka [-] , J. Kozel [-] , M. Strýček [-] , M. Kubiš [-] , D. Kotzur [-] , M. Benek [-] (71. J. Kocián [-] )

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - N. Chotár [-] (46. P. Vyletělek [-] ) , D. Novák [-] , T. Večerek [-] (55. J. Voldán [-] ) , L. Poštulka [-] (75. J. Vyletělek [-] ) , P. Malík [-] , P. Vyletělek [-] , A. Pieknik [-] , M. Burý [-] , J. Balavajder [-] , T. Miketa [-]

ŽK: 37. D. Kotzur , 59. J. Kozel , 81. T. Trupl - 71. P. Vyletělek , 79. J. Vyletělek , 88. M. Burý , 90. P. Malík .
Hráči zápasu: R. Štefek .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Müller
Tip experta: výhra domácích

"Domácí budou po vysoké výhře v minulém zápase motivováni. Musí si však dát pozor, aby se jim přílišné sebevědomí nevymstilo."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích