Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmi vyrovnaný souboj se odehrál na hřišti v Teplé


Branky


0

Vyrovnaný boj, ve kterém zvítězil favorizovaný tým z Toužimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodl

Jak napovídá výsledek, první půlka zápasu byla velmi vyrovnaná. Oba týmy se dobře znají a vědí jak na sebe. Do zápasu šel jako favorit hostující tým, který se v tabulce nachází na první pozici. Rozdíl v tabulce se domácímu týmu dařilo úspěšně mazat. Na první gól diváci čekali do 27. sedmé minuty, kdy je probudil hráč hostujícího týmu Marek Kováč, který v mele před domácí bránou našel míč a poslal ho do brány. 1:0. Domácí se s výsledkem nechtěli smířit a odpověděli na něj dvěma góly, které nastříleli během 3 minut.  Domácí však svůj náskok ztratili a těsně před odchodem do kabin vyrovnával Daniel Ďurinský.

Favorit potvrdil svou pozici.

Hráči šli na hřiště nabuzení s tím, že chtějí vyhrát. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první- vyrovnaný. Zápas probíhal v klidu bez delších přerušení, čemuž napomáhal a vynikající výkon rozhodčího. O výsledku zápasu 4:2 rozhodl Marek Kováč, který vstřelil dva góly. Hosté vytěžili ze zápasu maximum a z Teplé si odvážejí cenné body, které na udržení na prvním místě budou rozhodně potřebovat.



Ohlasy k zápasu


Vyrovnaný zápas, ze kterého hosté vytěžili maximum.
Tři body venku- paráda.



Sestavy


TJ Sokol Teplá B
J. Vasylišín [-] - T. Hejda [-] , P. Kocourek [-] , R. Mydloch [-] (83. R. Hrabovský [-] ) , O. Suja [-] - P. Charvát [-] , J. Horváth [-] , R. Peřina [-] , J. Rychtařík [-] , J. Salva [-] - B. Michalec [-] (67. R. Juhas [-] )

SK Toužim B
T. Kváč [-] - J. Řezáč [-] , R. Štětka [-] - J. Metlický [-] , J. Havlovic [-] , J. Štádler [-] , B. Nekola [-] - D. Ďurinský [-] , M. Hejkal [-] , M. Kováč [-] - P. Krejčí [-]

ŽK: 61. J. Salva , 75. R. Juhas .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sakáč Jan - HRABOVSKÝ Pavel (N), MATOUŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.