Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledný zápas z obou stran se odehrál ve Stanovicích


Branky


0

Pohledný zápas z obou stran. Záživný pro diváky i pro samotné hráče. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebude to lehký

Začátek zápasu byl klidný. Domácí dychtivé fanoušky uklidnil v 15. minutě hráč, od kterého by se spoustu mladíků mohlo učit, "veterán" Markof Petr. V době, kdy fanoušci začínali prahnout po dalším gólu se odpískala penalta. Zákrok byl odměněn žlutou kartou, zákrok, který k fotbalu patří. K penaltě se postavil Langmaier Radek a s přehledem upevnil náskok domácích. Však hosté ještě poločas nevzdali a 5 minut před odchodem do kabin po rychlé rozehře vrátil hosty do hry Vaňousek Tomáš.

Hattrick

Druhý poločas byl ve fotbalovějším duchu. Hráči obou týmu předváděli fotbal se vším všudy. Ne dlouho po začátku druhého poločasu SC Stanovice ukázaly, kdo je tu doma a Langmaier Radek zvýšil na příjemných 3:1.  Domácí už mohli hrát klidněji. Jejich klid utvrdil v 75. minutě vytažený útočník, kterého našla dlouhá nahrávka. Autorem gólu nebyl nikdo jiný než Langmaier Radek, který se nechtěl od balónu odloučit a po položení golmana míč zavezl až do brány. Není třeba říkat, že fanoušci byli uspokojeni.



Ohlasy k zápasu


Velmi pohledné utkání z obou stran. Těšíme se na další zápas.




Sestavy


SC Stanovice
T. Novák [-] - J. Nagy [-] , L. Hrudkaj [-] , P. Markof [-] , F. Bárta [-] (67. J. Pokrupa [-] ) , R. Langmaier [-] , M. Čelovský [-] , J. Kadera [-] , R. Neudert [-] , F. Waldman [-] , V. Klauz [-]

TJ "Budoucnost" Otročín
M. Šipula [-] , T. Veselý [-] , O. Nepraš [-] , V. Grban [-] , P. Policar [-] , R. Beck [-] , L. Herold [-] , J. Oslík [-] , F. Haza [-] , J. Nepraš [-] , T. Vaňousek [-]

ŽK: 62. T. Vaňousek .
Místo: tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Polívka Miloslav - KRATOCHVÍL Jaroslav (N), BĚTÁK René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.