Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Je to sport


Branky


0

V zápase, ve kterém vyhrál bojovnější tým. Bochov měl celý zápas smůlu a nespočet neproměněných šancí stál domácí tři body. Útvina vytěžila ze zápasu maximum, i přes absenci klíčových hráčů, které museli nahradit mladí ovšem kvalitní hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chceme třetí místo

V zápase proti sobě stály, bochovská fotbalově založená jedenáctka a útvinská bojovná jedenáctka. Napínavý zápas, ve kterém se utkaly dva vyrovnané týmy bojující o cenné třetí místo tabulky. Bochov B svojí hrou vytvářel od začátku poločasu velký tlak, který ale nedokázal dovést k dokonalosti a ne a ne trefit branku. Hráči si nemůžou přát nic víc než zakončení z malého vápna, ovšem i to domácím nestačilo na vsítění branky. Navzdory velkému tlaku ze strany domácích první branku zápasu střelil hráč Kovář Martin z hostujícího celku. Vstřelený gól hosty vzpamatoval a nabudil k lepšímu výkonu. Pět minut před koncem poločasu, kdy už to vypadalo, že domácím není dneska souzeno, domácí smůlu prolomil Duda Filip. Po nepřeberném množství  gólových šancí, které si domácí kádr vytvořil, šli domácí do šatny s pouhým jediným gólem a s nic neříkajícím výsledkem.  

Na chyby brankařů 1:1

Do druhého poločasu opět vkročili lépe domácí, ovšem smůla na kopačkách jim zůstala. Skóre druhého poločas otevřeli opět hosté z Útviny. Gól padl po hrubé chybě domácího brankáře, který předržel míč, čehož využili hbití hostující útočníci, kteří se zmocnili míče a v klidu Pavlík Jiří zavezl balón až za brankovou čáru. Bojovní hosté i přes svůj horší fotbalový výkon vstřelili v 80. minutě další branku zápasu, jejíž autor byl Kamenický Jiří. Domácí si rvali vlasy při pohledu na výsledkovou tabuli. Dlouho očekávaný gól domácí vstřelili až v 83. minutě po chybě, tentokrát brankáře hostících, která hosty vystavila nepříjemnému tlaku, který ohrožoval jejich vydřené vedení.  Smůla se stále lepila domácím na kopačky a vyrovnávací gól vstřelit nedokázali.



Ohlasy k zápasu


FK SMB Bochov B
Radek Záluský: Naše koncovka byla tristní, což mě velmi zklamalo.

TJ Sokol Útvina
Trenér: Nepředvedli jsme moc valný fotbalový výkon, ale soupeři jsme ukázali svou bojovnost.



Sestavy


FK SMB Bochov B
J. Novák [-] - F. Machala [-] , R. Vonšovský [-] , K. Buxbaum [-] - J. Brabenec [-] , J. Gallšneider [-] (60. B. Peha [-] ) , P. Hebert [-] , F. Duda [-] - M. Janáček [-] , J. Odlévák [-] - D. Herman [-] (46. M. Šípek [-] )

TJ Sokol Útvina
M. Levko [-] - J. Nováček [-] , J. Pavlík [-] - V. Hudec [-] , M. Kovář [-] (78. L. Lipavský [-] ) , F. Chrenák [-] - J. Kamenický [-] - R. Krása [-] (78. R. Polák [-] ) , V. Gabriško [-] , P. Staněk [-] (90. T. Kříž [-] ) , J. Slabý [-]

ŽK: 32. P. Hebert .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - TOMKA Jan (N), BRONEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.