Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

2.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice otočili zápas s Hazlovem a nakonec zvítězili po penaltách


0

Diváci v Hranicích viděli velice zajímavé utkání, ve kterém se domácí dokázali vzpamatovat z nepříznivé prvnjí půle a nakonec získat dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Do zápasu ovšem jednoznačně lépe vstoupili hosté. Ti se dostali do vedení už ve 3. minutě, zásluhou branky Daniela Zavadila. Tento moment samozřejmě poznamenal celou první půli. Hazlov měl i další možnosti na navýšení svého náskoku, domácí gólman Piner byl však proti. Příležitosti si dokázali vytvářet i Hranice, v prvním poločase se už ale žádné mužstvo prosadit nedokázalo a do šaten se šlo za stavu 0:1.

Skvělý závěr domácích

Vstup do druhé půle se podobal vstupu do poločasu prvního, jen hostům vstřelení branky tentokrát trvalo o pár minut déle. V 56. minutě se totiž opět prosadil Daniel Zavadil, jenž zvýšil už na 2:0 pro Hazlov. Domácí se ale i přes nepříznivý vývoj utkání nevzdali a zápas zdramatizovali. Nejprve vstřelil v 61. minutě kontaktní branku Jan Dorotovič, po tomto gólu byli domácí na koni a vycítili šanci na vyrovnání. To nakonec přišlo deset minut před koncem, přesnou ranou vyrovnal David Dorotovič. Oba týmy už si remízový stav vzít nenechaly, připsaly si tak po bodu a zápas dospěl až k pokutovým kopům.

Penalty

V dovednostní disciplíně byly nakonec úspěšnější Hranice, které vyhráli 5:4 a připsali si tak druhý bod.



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - J. Beneš [-] , J. Stránský [-] , P. Nový [-] , Z. Brožek [-] - V. Horák [-] , J. Dorotovič [-] , J. Starsiak [-] , S. Nováček [-] (60. M. Amrich [-] ) - M. Hodonický [-] , D. Dorotovič [-]

FC Jiskra Hazlov
F. Fuxa [-] - D. Bláha [-] , J. Vališ [-] , J. Šole [-] , R. Nožina [-] (87. P. Beneš [-] ) - P. Fuxa [-] (46. M. Kočka [-] ) , M. Kočka [-] (70. M. Repčík [-] ) , M. Tuček [-] , V. Strnad [-] - D. Zavadil [-] , M. Kamenický [-]

ŽK: 70. V. Horák - 77. R. Nožina , 81. M. Kočka .
Hráči zápasu: D. Dorotovič - D. Zavadil .
Místo: tráva. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.