Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:00

5.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cheb B díky obratu ve druhé půli porazil Hazlov


0

Dlouho to vypadalo, že by si hosté mohli odvézt všechny tři body, nakonec se ale díky brance v poslední minutě vraceli domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hazlov měl přitom do nedělního utkání opravdu vynikající nástup. Už po šesti minutách hry šel totiž do vedení zásluhou branky Miroslava Kamenického. V první půli byl poté k vidění poměrně vyrovnaný fotbal, ve kterém měli mírně navrch hosté. Další branky už ale první poločas nenabídl, platil tedy stav 0:1.

 

Hazlov se dokázal prosadit po šesti minutách první půle a to stejné se mu povedlo i v poločase druhém. V 51. minutě totiž zvýšil vedení hostujícího mužstva Michal Tuček. Vše nasvědčovalo tomu, že by hosté měli dovést utkání do úspěšného konce. Poté se ale začala naplňovat povedená střídání domácího trenéra Josefa Vaigelta. Ten poslal o poločase na hřiště Pavla Lakomého, který se mu v 63. minutě odvědčil kontaktní brankou. Ta hráče Chebu dokázala nakopnout a o čtvrthodinu později bylo vyrovnáno. Druhou branku domácích vsítil Jiří Vondrášek. Tento stav vydržel až do posledních minut a vypadalo to, že oba týmy se rozejdou smírně. Pak se ale už podruhé ukázalo skvělé střídání, domácího trenéra, který již v první půli poslal na hřiště Tomáše Veseckého, jenž v poslední minutě zápasu rozhodl ve prospěch domácích!



Sestavy


FC Cheb B
V. Jíša [-] - N. Tůma [-] (87. J. Kacsmár [-] ) , P. Dulovec [-] , R. Nováček [-] , M. Falár [-] (46. P. Lakomý [-] ) - P. Lhotský [-] , J. Vondrášek [-] , M. Finke [-] , P. Lungu [-] - V. Baumruk [-] (81. A. Budinský [-] ) , M. Trampusch [-] (32. T. Vesecký [-] )

FC Jiskra Hazlov
F. Fuxa [-] - M. Fanta [-] (76. J. Holan [-] ) , J. Vališ [-] , D. Šturm [-] , J. Šole [-] - J. Martinovský [-] , M. Tuček [-] , M. Kočka [-] (46. P. Beneš [-] ) , V. Strnad [-] - D. Zavadil [-] , M. Kamenický [-] (58. M. Kočka [-] )

ŽK: 23. M. Trampusch , 71. M. Finke - 35. D. Zavadil .
Místo: UMT. Počet diváků: 33.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.