Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hazlov porazil Nový Kostel


Branky


0

Domácí potvrdili dobrou formu z úvodní sezony a nedali soupeři příliš šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hazlov šel do utkání jako velký favorit, úvod zápasu ale patřil Novému Kostelu, který byl první minuty lepším týmem. Nakonec ale udeřilo na druhé straně. Ve 23. minutě šel do vedení Hazlov a to zásluhou trefy Miroslava Kamenického. Uplynuly jen další tři minuty a domácí své vedení zdvojnásobili, tentokrát se prosadil Vojtěch Strnad. Hostům se před přestávkou podařilo náskok svého soupeře alespoň snížit. Kontaktní branku vsítil Václav Šmat. Po první půli tedy platil stav 2:1.

 

Hazlovu se podařilo utkání definitivně zlomit ve druhém poločase, kdy vstřelil dvě branky během čtyř minut. Nejprve se v 59. minutě trefil přesně Miroslav Kamenický, který si tak připsal druhý gól v zápase, aby v 63. minutě ještě pojistil vedení domácích Michal Tuček. Hazlov už si v závěru vedení pohlídal a nedopustil žádné drama, porazil tedy Nový Kostel 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra Hazlov
Dušan Šturm, hrající trenér Hazlova: Byl to zápas o neproměňování šancí domácí. Utkání bylo plné nepřesností. Výhru jsme nakonec potvrdili ve druhém poločase, kdy jsme své šance konečně začali pořádně proměňovat.

TJ Jiskra Nový Kostel
Martin Buchner, brankář Nového Kostela: Vyrovnaný zápas. Prvních 20 minut jsme Hazlov k ničemu nepustili. Pak se ale ukázala kvalita a síla domácích a my už jsme se, jak se říká, vezli.



Sestavy


FC Jiskra Hazlov
F. Fuxa [-] - D. Bláha [-] , J. Vališ [-] , M. Kamenický [-] (68. M. Repčík [-] ) , J. Šole [-] - M. Fanta [-] (46. D. Šturm [-] ) , M. Tuček [-] , P. Beneš [-] , V. Strnad [-] - D. Zavadil [-] , P. Fuxa [-]

TJ Jiskra Nový Kostel
M. Buchner [-] - M. Ščasný [-] , L. Hertl [-] (64. R. Hoyer [-] ) , V. Šmat [-] , P. Dinga [-] (74. V. Hruška [-] ) - V. Mleziva [-] (68. M. Badinka [-] ) , D. Smrčka [-] , L. Zemčík [-] - M. Kůrka [-] (81. P. Pittroff [-] ) , O. Netrval [-] , A. Smik [-]

ŽK: 75. D. Zavadil - 39. M. Kůrka , 79. V. Šmat .
Hráči zápasu: M. Kamenický - V. Šmat .
Místo: tráva. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.