2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:00

6.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně doma udolaly Tři Sekery


Branky


0

Postavení v tabulce slibovalo vyrovnaný a zajímavý zápas, po kterém se nakonec radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Lokomotivy vstoupili do důležitého utkání 6. kola výborně. Už po necelých čtyřech minutch hry se hlavičkou prosadil Jan Martínek a domácí tak od samého úvod vedli 1:0. Domácí se ve 30. minutě dočkali i druhé branky. Vedení Mariánských Lázní zdvojnásobil hrající trenér, Antonín Paur. Už to vypadalo, že domácí půjdou do kabin s dvoubrankovým náskokem, Třem Sekerám se ale nakonec přece jen podařilo jejich náskok snížit. Ve 40. minutě vstřelil kontaktní branku hostů jejich nejlepší střelec, Michal Štěpánek. Po první půli tedy platilo skóre 2:1.

 

Domácí hráči prostřídali a ve druhé půli se soustředili hlavně na obranu svého hubeného náskoku. V klíčových chvílích domácí podržela obrana i gólman Veisnaipl, a tak se nakonec Mariánské Lázně radovaly z vydřeného vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
Antonín Paur, záložník domácích: My jsme na ne vlítli a rychle jsme vedli 2:0. Kdyby soupeř do poločasu nesnížil, tak by to bylo klidnější. My jsme se zatáhli, prostřídali, protože jsme měli 2 zranění. Zranili se dva útočníci, takže jsme do ofenzivy tolik nehrozili, naštěstí jsme to ale udrželi.




Sestavy


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
R. Veisnaipl [-] - P. Černík [-] , T. Černík [-] , F. Polanský [-] - D. Žižka [-] (60. T. Votava [-] ) , O. Kretschmer [-] , P. Šimice [-] , J. Schwertschal [-] - A. Paur [-] (66. M. Průcha [-] ) , P. Ceplecha [-] (20. J. Bednár [-] ) , J. Martínek [-] (46. F. Vopička [-] )

TJ Tatran Tři Sekery
J. Jirman [-] - V. Říha [-] (46. A. Sejkora [-] ) , M. Hála [-] , P. Klofanda [-] , M. Štěpánek [-] , P. Kahun [-] , Č. Hrubý [-] , T. Jirásek [-] , R. Tunder [-] , L. Šilhán [-] , D. Kroft [-]

ŽK: 28. A. Paur , 43. T. Černík - 66. P. Klofanda , 74. T. Jirásek .
Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - TVRDÍK Ivan, TOPINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.