Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:00

6.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Hrozňatov jasně porazil Trstěnice B


Branky


0

Týmy se domluvily na prohození pořadatelství, utkání 6. kola se tedy uskutečnilo v Trstěnicích a domácí podlehli Hrozňatovu jednoznačně i díky čtyřem brankám nejlepšího střelce soutěže, Jiřího Kaššaie.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrozňatov letos hraje ve skvělé formě a i v utkání proti Trstěnickému béčku byl jasným favoritem. Tuto roli začali hosté potvrzovat. Už ve 4. minutě šel Hrozňatov do vedení zásluhou trefy Davida Karhana. V 18. minutě už vedl první celek tabulky o dva góly. Druhý gól zápasu přidal Petr Komárek. Ve 35. minutě začal řádit nejlepší střelec okresního přeboru, Jiří Kaššai. Ten se prosadil ve 35. i 41. minutě a završil tak skóre prvního poločasu. Hrozňatov po něm vedl naprosto jednoznačně, 4:0.

 

 

A kanonáda Jiřího Kaššaie pokračovala i po přestávce. Hostující kanonýr se trefil v 50. minutě, kdy završil hattrick ha pouhých 15 minut, aby přidal jen o čtyři minuty později svou čtvrtou branku zápasu. Hrozňatov měl tak v zádech luxusní šestigólový náskok, který naprosto bez problémů udržel až do závěrečného hvizdu a upevnil si tak vedoucí příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Hrozňatov
Jan Švajgl, hrající trenér Trstěnic: Soupeř byl ve všech fázích hry lepší. Jejich nejlepší střelec rozhodl zápas, my své šance nedali.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice B
J. Ryšánek [-] - D. Vorel [-] , M. Derka [-] , S. Staněk [-] - M. Pešek [-] , R. Kojma [-] , Z. Hušek [-] , K. König [-] , J. Horní [-] , J. Švajgl [-] - D. Ziatek [-] -

TJ Hrozňatov
J. Lýsek [-] - P. Kaššai [-] , J. Kaššai [-] , P. Brauneis [-] , D. Karhan [-] (71. J. Smutný [-] ) , P. Komárek [-] , F. Fiala [-] (55. . Hojda [-] ) , T. Cihla [-] , M. Lýsek [-] , P. Břicháček [-] , M. Vondruš [-]

ŽK: 66. M. Derka , 74. D. Vorel .
Hráči zápasu: J. Kaššai .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěřík Filip - LHOTKA Jindřich, KROUPA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.