3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

6.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplá jasně porazila Velkou Hleďsebe


Branky


0

Hosté šli do utkání možná jako mírný favorit, v Teplé ale prohráli rozdílem třídy.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu byl poměrně vyrovnaný, nakonec ale rozhodlo rozmezí dvou minut mezi 28. a 30. minutou. Ve 28. minutě se domácí dočkali úvodní branky zápasu. Tu si připsal obránce a trochu sváteční střelec, Rudolf Peřina. Uplynuly jen avizované dvě minuty a Teplá svému soupeři odskočila na rozdíl dvou branek. Prosadil se kapitán domácích, Radek Fišer. Teplá zvládla závěr poločasu bez problémů a do kabin tak šla s pohodlným, dvoubrankovým náskokem. 

 

Hosté šli do druhého poločasu s jasným cílem zkusit se zápasem něco udělat. Hrál se vyrovnaný fotbal, důsledná obrana domácích držela náskok 2:0. I ve druhé půli pak přišel krátký úsek hry, ve kterém se definitivně rozhodlo o třech bodech pro Teplou. Nejprve se domácí mužstvo v 75. minutě dočkalo třetí branky, kterou tentokrát vsítil Lukáš Pavlík a jen vzápětí byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Václav Vránek. V teplé tedy bylo v podstatě rozhodnuto. Domácí si proti deseti jasné vedení pohlídali a připsali si důležité vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Teplá
J. Vasylišín [-] - P. Dvořák [-] , R. Mydloch [-] , S. Mydloch [-] , Z. Koudelka [-] , R. Peřina [-] - F. Šourek [-] , D. Novák [-] , R. Fišer [-] , J. Bartoška [-] - L. Pavlík [-] -

TJ Sokol Velká Hleďsebe
J. Pecher [-] - M. Vrána [-] , J. Kutil [-] , L. Baťko [-] , J. Šlechta [-] , O. Charvát [-] , J. Korec [-] (39. P. Šanda [-] ) , K. Bystřický [-] , V. Vránek [-] , J. Šanda [-] , A. Novák [-]

ŽK: 37. F. Šourek , 49. R. Fišer , 85. R. Kozic - 63. V. Vránek . ČK: 75. V. Vránek .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Balhar Ivan - VOKÁČ Jaroslav (N), LABAJ Bronislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.