Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov vyšel doma na prázdnou. Skalné vyšel první poločas


Branky


12. M. Němček , 67. J. Prágr , 78. M. Němček - 26. J. Holý , 33. P. Blasl , 45. M. Glazer , 55. J. Holý
0

Horní Slavkov přivítal v rámci 1. kola I. B třídy na svém hřišti tým ze Skalné. Diváci si nakonec užili napínavý zápas, ze kterého však domácí nevytěžili ani bod. Slavkov totiž prohrál se Skalnou 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání přitom vyšel lépe domácímu mužstvu. Zásluhou Michala Němčeka se dostal Horní Slavkov v 12. minutě do vedení. Obě mužstva měla po brance příležitosti, ale uchytila se až ta Jiřího Holého z 26. minuty, která znamenala vyrovnání. Skalnou vyrovnávací branka nakopla a v 33. minutě šla do vedení po trefě Petra Blasla. Nedá se říci, že by hrál Horní Slavkov hůře, ale zkrátka neměl štěstí v koncovce. To však měli hosté. V poslední minutě prvního dějství se totiž trefil Michal Glazer, který poslal Skalnou do dvoubrankového vedení. 

 

Druhé dějství začalo lépe pro hosty, kteří v 55. minutě navýšili svůj náskok na tříbrankový díky druhé trefě Jiřího Holého. Slavkovští fotbalisté se ale nevzdali a ve druhém poločase bojovali seč jim síly stačili. V 67. minutě se nejdříve trefil Jiří Prágr. Za dalších jedenáct minut byl náskok Skalné pouze jednobrankový. Přesně mezi tři tyče totiž podruhé v zápase mířil Michal Němček. Slavkovští se v poslední desetiminutovce ještě snažili vyrovnat, což se jim nakonec nepodařilo a na domácí půdě ztratili všechny tři body.



Sestavy


TJ Spartak Horní Slavkov
M. Plaček [-] - P. Drobný [-] , J. Prágr [-] , M. Němček [-] (84. M. Beer [-] ) , D. Deme [-] , F. Zázrivec [-] , M. Hlinka [-] , P. Čada [-] , M. Valta [-] , J. Němček [-] , J. Husák [-] (63. L. Jonáš [-] )

FK Skalná
R. Zádrapa [-] - J. Tirala [-] (65. J. Makovec [-] ) , J. Holý [-] , J. Norek [-] , T. Pěček [-] , P. Blasl [-] , J. Kapic [-] , J. Cuper [-] , P. Najman [-] , M. Glazer [-] , J. Kapic [-]

ŽK: 55. M. Němček , 87. J. Němček - 62. J. Holý .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Peschel Filip - MATĚJKA Aleš, KUČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.