1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 14:00

1.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv pro domácí Černíč


Branky


2

Report zaslal Radek Jakubec. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Zápas se odehrával ve velkém sobotním vedru a lépe do něj vstoupili hráči domácího mužstva. Po pár náznacích otevřel skóre ve 20.minutě Lukáš Karkula, který pouze den před utkáním přestoupil do Černíče ze Staré Říše. V prvním poločase měl domácí tým ještě několik příležitostí, ale hostující gólman svůj tým podržel. V závěru poločasu rozhodčí odpískal penaltu za údajnou ruku ve vápně. Brankář domácích však pokutový kop zlikvidoval, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0. 

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu hosté z Bedřichova vlétli jako uragán, soupeře zatlačili, a v 70.minutě jim ke štěstí chybělo jen málo, když utočník hostů hlavičkou orazítkoval břevno. V 80.minutě mohlo být rozhodnuto, když domácí hráč dostal naservírován balon před prázdnou bránu, ale minul. Drama do samého konce zápasu, ale v parnu hledali hráči zbytky sil jen ztěží a závěr utkání už nic nepřinesl a tak si domácí Červený Hrádek/Černíč B připsal první 3 body do tabulky za vítězství 1:0. 



Sestavy


TJ Podyjí Černíč B
R. Jakubec [-] - M. Pospíchal [-] , T. Pospíchal [-] , F. Nosek [-] , P. Kasáček [-] - Š. Pavlíček [-] , R. Novák [-] , J. Koňák [-] , J. Vychytil [-] (60. J. Novák [-] ) - L. Karkula [-] , D. Hajdík [-] (60. M. Hrubša [-] ) -

TJ Sokol Bedřichov B
T. Bartoň [-] - M. Vaňkát [-] (89. P. Málek [-] ) , M. Kulhánek [-] (46. M. Novák [-] ) , J. Poul [-] , J. Nevosad [-] , A. Samek [-] , D. Lengal [-] , M. Zamazal [-] , D. Šaroun [-] , M. Albrecht [-] , P. Kocmánek [-]

ŽK: 72. J. Novák - 70. P. Kocmánek , 85. M. Zamazal , 89. M. Vaňkát .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - KOPŘIVA Miroslav (N), CAKL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích