Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 14:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka doma nestačila na Habartov


Branky


0

Habartov se po nevydařeném začátku letošního ročníku konečně zvedá a opět začíná sbírat cenné body do tabulky. V utkání 4. kola I. B třídy zajížděl k souboji do Studánky, kterou nakonec porazil 5:1, i když to v žádném případě nebylo nic lehkého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První čtvrthodina hry patřila hostujícímu celku, který si vytvořil několik slibných brankových příležitostí, kdy z nich dvakrát trefili tyčku branky Kašpárka. První gól utkání ale vstřelili domácí hráči. Postaral se o něj Patrik Kovařík, jehož střela byla ještě tečována, a otevřel tak brankový účet utkání. Od té chvíle Habartov nebyl na hřišti tak aktivní a přestal si vytvářet brankové příležitosti. Tíženého vyrovnání se přece jen ale dočkal a to po půlhodině hry, kdy poslal míč hlavou do branky Lukáš Tamajka. Do konce poločasu další branka nepadla a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

 

Druhý poločas už byl ve znamení hostujícího celku, který domácím vstřelil čtyři branky. Nejdříve se v 55. a v 69. minutě prosadil Milan Plechatý střelami z voleje, kterého ještě dvakrát následoval Daniel Houdek. Na vývoji utkání už nezměnil ani fakt, že byli v 86. minutě vyloučení Jiří Kocour a Lukáš Tamajka, kdy prvně jmenovaný udeřil soupeře rukou a následně ho kopnul do hlavy v přerušené hře. Tamajka udeřil protihráče rukou do hlavy. Poslední čtyři minuty se tak dohrávali v deseti hráčích na každé straně a žádná branka již nepadla. Studánka tedy prohrála s Habartovem 1:5.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Habartov
Robert Jirgl: Začátek zápasu patřil nám. Vypracovali jsme si několik slibných střeleckých příležitostí, dvakrát zazvonila tyč. Domácí se po první vážnější akci zásluhou nešťastné teče dostali do vedení. My jsme najednou byli vývojem utkání zaskočeni, přestala se dařit rozehrávka a soupeř nám několikrát nepříjemně zatopil ze standardních situací. Přesná hlavička pod břevno L.Tamajky z rohového kopu přinesla srovnání skóre. Druhý poločas se nám konečně probudili útočníci. Domácí brankař sice stačil několikrát zachránit své mužstvo od pohromy, ale proti dvěma nádherným střelám z voleje Plechatého už byl krátký. Další branky už jenom zvýraznili náš zlepšený výkon v druhé části. Černou tečku v závěru zápasu udělal frustrovaný domácí hráč, který nepochopitelně za rozhodnutého stavu vyprovokoval menší roztržku, do které včas zasáhli rozhodčí a udělili dvě červené karty.



Sestavy


TJ Jiskra Ohara Studánka
P. Kašpárek [-] - P. Rožánek [-] (77. J. Bláha [-] ) , P. Kuchejda [-] , M. Čerňanský [-] , E. Müller [-] , J. Němec [-] , P. Kovařík [-] , D. Müller [-] (46. P. Mirga [-] ) , J. Kocour [-] , K. Hošťálek [-] , V. Bárta [-]

TJ Baník Habartov
D. Rozmahel [-] - T. Tamajka [-] (87. W. Hopf [-] ) , P. Formánek [-] , D. Houdek [-] , M. Richter [-] , R. Mašek [-] (68. M. Janík [-] ) , M. Plechatý [-] (76. P. Stibůrek [-] ) , V. Tichý [-] , L. Tamajka [-] , J. Straka [-] , A. Radimerský [-]

ŽK: 39. J. Němec - 51. D. Houdek , 67. P. Formánek . ČK: 86. J. Kocour - 86. L. Tamajka .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmat Robert - FIALA Petr, MATĚJKA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.