Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov po dlouhé době střílel ostrýma. Schytal to nováček z Lokte


0

Loket jakožto nováček I. A třídy se chtěl v prvním utkání na domácí půdě předvést v tom nejlepším možném světle, což se mu ale příliš nepodařilo. Bochovským hráčům se totiž nečekaně gólově dařilo a domácím vstřelili osm branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase bylo téměř rozhodnuto o výsledku zápasu. Úvodní dějství totiž hostující celek ovládl v poměru 0:3. V 19. minutě se jako první trefil do brány Lokte Jiří Brabenec. Za necelých deset minut ho svoji první brankou v utkání následoval Štěpán Šipula, který v poslední minutě prvního poločasu přidal ještě jeden zářez na svoji kopačku a ukázal, že to Loket v I. A třídě nebude mít lehké.

 

Bochovu navíc vyšel i vstup do druhého poločasu. Hned dvě minuty po rozehrání totiž mířil přesně Miroslav Šípek a s Loktem to vypadalo všelijak, jen ne dobře. Za další tři minuty vstřelil pátou branku bochovského týmu Antonín Rendla, aby ho za další dvě minuty mohl následoval Štěpán Šipula. Ten si díky této trefě připsal do svých statistik hattrick. Lokti se podařilo zásluhou Štěpána Moslera alespoň snížit na 6:1, ale hned minutu poté zvýšil náskok Bochova Miroslav Šípek, pro kterého to byla druhá branka v zápase. V 82. minutě Bochov vstřelil svoji poslední branku, o kterou se postaral Jindřich Podskoč. Střela Lukáše Pažáka z 88. minuty už jen korigovala skóre na konečných 2:8 z pohledu Lokte.

 



Sestavy


FK Loket
M. Mika [-] - M. Čáp [-] , Z. Truhlář [-] - M. Kolesnáč [-] , H. Falář [-] - L. Pražák [-] - J. Onyedikachi [-] (76. J. Polák [-] ) , P. Rubáš [-] , Š. Mosler [-] , J. Ungr [-] , M. Faber [-]

FK SMB Bochov
F. Krejčí [-] - R. Záluský [-] , J. Podskoč [-] , M. Heimerle [-] - A. Rendla [-] (72. J. Gallšneider [-] ) , D. Herman [-] , M. Frk [-] , R. Kajzar [-] , M. Šípek [-] , Š. Šipula [-] - J. Brabenec [-] (85. J. Dočkal [-] ) -

Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - TALPÁŠ Petr, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.