2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov v derby porazil Chyši


Branky


0

Bochovští hráči přivítali na svém hřišti v rámci 4. kola Chyši a bylo to derby jak se sluší a patří. 120 diváků vidělo vyrovnaný boj, červené karty i vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vkročili lépe hráči domácího Bochova, kteří se ujali vedení již v 10. minutě. To se o první branku zasloužil Martin Janáček. Od té chvíle bylo utkání vyrovnané, ani jedno z mužstev nemělo výrazně navrch a do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí Bochov.

Do druhého poločasu nastoupila Chyše s jasným cílem, kterým mělo být vyrovnání. A to se ji podařilo v 57. minutě. To poslal míč za Krejčího záda Miroslav Dorňák a srovnal tak stav zápasu na 1:1. Další průběh utkání byl vyrovnaný s tím, že svoji šanci dokázal zužitkovat Antonín Rendla, který poslal Bochov opět do vedení. Za pár minut po vstřelené brance se na hřišti červenalo. Machala nedovoleným způsobem zastavil Kadlece, který si nenechal nic líbit a rukama strčil do hrudníku Machaly. Machala do sebe jen tak pro nic za nic strkat nenechal a Kadlece strčil také. No, červenou kartu viděli oba dva zainteresovaní hráči. Zřejmě se měl Machala otočit na patě a se sklopenou hlavou odejít. Rozhodčí Cvrk vyloučil oba hráče a v podstatě tak hlavního agresora, kterým byl v tomto případě Kadlec, jenž se strkanicí začal, vůbec nepotrestal. Každopádně zbylých deset minut se hrálo o deseti hráčích na každé straně a žádná branka již nepadla. Bochov tak v derby zvítězil nad nedalekou Chyší 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK SMB Bochov
Miroslav Egert: Byl to spíše boj. Oboustranně bojovné utkání s minimem šancí. V prvním poločasu jsme se prosadili po hezkém individuálním průniku Janáčka. Pak soupeř vyrovnal a až závěru utkání pokračoval boj. Když jsme dali druhý gól, tak se soupeř snažil o vyrovnání, ale naštěstí se mu to nepodařilo. Byl to urputný boj s minimem šancí.




Sestavy


FK SMB Bochov
F. Krejčí [-] - R. Záluský [-] , J. Škoda [-] , J. Podskoč [-] (46. Š. Šipula [-] ) , M. Heimerle [-] - R. Kajzar [-] , M. Šípek [-] , A. Rendla [-] (62. D. Herman [-] ) , K. Pacinda [-] - M. Janáček [-] (89. P. Hebert [-] ) , F. Machala [-]

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] , J. Kadlec [-] , S. Vácha [-] - J. Lábr [-] , J. Hanzlíček [-] (71. L. Vojta [-] ) , E. Laurich [-] , J. Lavička [-] , P. Tichý [-] , M. Bouška [-] - M. Dorňák [-]

ŽK: 38. A. Rendla , 61. J. Škoda , 84. R. Kajzar , 87. Š. Šipula - 22. J. Hanzlíček , 54. E. Laurich . ČK: 80. F. Machala - 80. J. Kadlec .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - PACHTOVÁ Michaela, ŘÁDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.