A. Rendla 38. (p.)
A. Rendla 41.
3:2p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov přetlačil Vintířov až na penalty a bere dva body


Branky


38. A. Rendla (p.) , 41. A. Rendla - 10. M. Kavur , 37. R. Bečvář
0

Hráči Bochova přivítali na domácí půdě tým Baníku Vintířov, tedy tým, který měl o čtyři body méně než právě hostitel klání. Po zápase už je rozdíl pětibodový, protože Bochov dokázal po remízové devadesáti minutovce vyhrát penaltový rozstřel a připsat si prémiový bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Bochova nevstoupili do domácího utkání příliš dobře a po vlažném začátku inkasovali v 10. minutě první branku z kopačky Marka Kavura. Pro domácí celek bylo navíc ještě hůře v 37. minutě, kdy dostali gól na 0:2, o který se postaral Radek Bečvář. Nic nenasvědčovalo tomu, že by Bochovští ještě do konce poločasu s výsledkem něco udělali, ale opak byl pravdou. Za minutu se totiž trefil Antonín Rendla a bylo to už jen 1:2. A za další tři minuty se mohla jedenáctka Bochova radovat z další branky, o kterou se postaral opět Antonín Rendla, který tak srovnal na 2:2. 

 

Ve druhém poločase nebyl k vidění přiliš pohledný fotbal a ani jedno z mužstev si nevytvořilo stoprocentní gólovou šanci, která mohla skončit rozhodující brankou. I proto nakonec zápas dospěl do penaltového rozstřelu. V tom proměnili domácí všechny pokusy a získali prémiový bod za výhru 3:2 po penaltách. 



Ohlasy k zápasu


FK SMB Bochov
Miroslav Egert: Bylo to vcelku vyrovnané utkání s vlažným vstupem do zápasu z naší strany. V důsledku toho se soupeř ujal dvoubrankového vedení. Do přestávky se nám podařilo vyrovnat. Druhá půlka již proběhla bez větších šancí na obou stranách a proto utkání dospělo k penaltovému rozstřelu, ve kterém jsme proměnili všechny penalty a zvítězily.




Sestavy


FK SMB Bochov
F. Krejčí [-] - D. Herman [-] (46. D. Hazucha [-] ) , R. Záluský [-] , M. Heimerle [-] , J. Podskoč [-] , J. Škoda [-] - K. Pacinda [-] , R. Kajzar [-] , A. Rendla [-] , Š. Šipula [-] (56. J. Brabenec [-] ) - - M. Janáček [-]

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - J. Duplinský [-] , R. Bečvář [-] , L. Gašpar [-] , V. Sándor [-] (68. T. Trianh Hai [-] ) , M. Kavur [-] (85. P. Vašek [-] ) , T. Kavur [-] , J. Štipský [-] , Z. Šimek [-] , F. Vilinger [-] , M. Klemera [-]

ŽK: 53. Š. Šipula , 75. K. Pacinda - 30. R. Bečvář , 57. M. Klemera . ČK: 75. R. Bečvář .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chrástecký František - HRNČÁL Jiří, KOBIELSKÝ Július.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.