2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnic odčinila debakl a porazila Vintířov


Branky


0

Hráči Trstěnice přivítali na svém hřišti v rámci 8. kola I. A třídy Baník Vintířov s jasným cílem. Odčinit debakl 7:0 z posledního kola na hřišti Rotavy. A to se jim povedlo. Na domácí půdě totiž zvítězili nad Vintířovem 2:0 a získali tak tři cenné body do tabulky, ve které se v současné době nachází na třetí pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Trstěnicí a Vintířovem začalo lépe pro domácí tým, který se v 10. minutě ujal vedení zásluhou Lukáše Horního. Po ose Kovárník - Bezdička - Horní to byl právě posledně jmenovaný, který zakončoval do poloprázdné branky Vintířova. Od vstřelené branky se však utkání uklidnilo a většina hry se odehrávala ve středu hřiště. První poločas byl skoupý jak na šance, tak na góly a hráči odcházeli do šaten za stavu 1:0.

 

Ani ve druhém poločase nebylo k vidění přiliš brankových příležitostí. Když už si jeden z týmů nějakou dokázal vytvořit, končila na brankáři Slivoňovi respektive Střimelském. Výjimkou byla 74. minuta utkání, kdy se po další kombinační akci prosadil Václav Bezdička, který svojí trefou zvyšoval náskok Trstěnic na dvoubrankový. A protože už do konce zápasu žádná branka nepadla, vyhrála Trstěnice ve vyrovnaném utkání nad Vintířovem 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvoj Trstěnice
Petr Nečas: Po debaklu v Rotavě jsme si chtěli spravit chuť což se podařilo. V 80 procentech se odvíjela hra ve středu hřiště. Obě mužstva měla poměrně málo šancí. Když už jsme nějakou měli my, tak jsme nedokázali skórovat a proto výhra jenom 2:0.

TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Bylo to vyrovnané utkání. Trstěnice své šance proměnila, my ne, v tom byl hlavní rozdíl. Vyhrála tedy zaslouženě.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - D. Vorel [-] , P. Nečas [-] , J. Kysela [-] , S. Staněk [-] - D. Kovárník [-] , R. Kojma [-] , F. Kovárník [-] , V. Bezdička [-] , D. Klečka [-] (65. L. Radil [-] ) - L. Horní [-] -

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - J. Zelenka [-] , D. Kotrman [-] , T. Kavur [-] , V. Sándor [-] , S. Demeter [-] , K. Pátek [-] , J. Štipský [-] , P. Laur [-] , P. Vašek [-] , M. Klemera [-]

ŽK: 18. D. Kovárník , 86. L. Horní - 62. S. Demeter . ČK: 87. D. Kovárník .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Peschel Filip - AUBRECHT Jan, ŠUMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.