1:5
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín konečně zabral a Bochovu nasázel "bůra"


Branky


30. J. Brabenec - 10. M. Barth , 59. A. Neč , 74. J. Vodrážka , 77. M. Barth , 80. A. Neč
0

Tři zápasy v řadě se Merklínským nepodařilo bodovat. Čtvrtý zápas však pro ně dopadl na výbornou a konečně své konto bodové konto rozšířili. A rovnou o tři body, protože v zápase 9. kola na půdě Bochova zvítězili vysoko 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločase mezi Bochovem a Merklínem přinesl vyrovnaný boj a dvě vstřelené branky. Tu první viděli diváci v 10. minutě, když Denčev zatáhl balón po pravé straně, ve vápně našel volného Michala Bartha, jenž vyslal pumelici na bránu Bochova, trefil brankáře Krejčího od kterého se míč odrazil opět na kopačku merklínského útočníka, který se už podruhé nemýlil a otevřel brankový účet zápasu. Vedení hostujícímu celku vydrželo dvacet minut. Na merklínského stopera se řítili dva bochovští hráči a Jiří Brabenec přesnou střelou rozvlnil síť za zády Dobeše. Vyrovnaný první poločas ještě přinesl šance na obou stranách, ale gólu se ve zbývajících patnácti minutách diváci už nedočkali. 

 

Druhý poločas přinesl úplně jiný fotbal a hlavně další čtyři branky. Naneštěstí pro Bochov do jejich sítě. První branka druhého dějství přišla v 59. minutě. Filip Hladík vystřelil asi ze čtyřiceti metrů balón, který konečky prstů vyrazil do tyče Krejčí. Od tyče bochovské branky se však míč odrazil na kopačku Alexandra Neče, pro kterého nebylo těžké vstřelit druhou branku Merklína. Třetí branka Merklína na sebe nechala čekat do 74. minuty. Po hezké kombinační akci skončil míč na kopačce Jiřího Vodrážky, jenž svoji levou nohou poslal míč do sítě Bochova. Za další tři minuty to už bylo 4:1 pro hosty, když se z pravé strany prosadil k bližší tyči Michal Barth. Poslední gól zápasu padl v 80. minutě. To Vodrážka dával patičkou na Alexandra Neče, který ještě obešel brankáře a zvýšil na konečných 1:5 z pohledu domácího Bochova. V



Ohlasy k zápasu


FK SMB Bochov
Miroslav Egert: První poločas byl vyrovnaný. Soupeř na začátku druhého poločasu vstřelil gól a potom potrestal každou dětinskou chybu našich hráčů. Od dvacáté minuty byl jednoznačně lepší než domácí a zaslouženě zvítězil.

EP Merklín
Milan Vlčko: Utkání bylo vyrovnané. V prvním poločase jsme se dostali do vedení po brejkové situaci. Do poločasu ještě domácí dokázali vyrovnat po naší nedůslednosti v obraně. Potom jsme si v kabině řekli, že z tohoto hřiště nemůžeme odjet poražení, protože se nám soupeř zdál hratelný. To se ukázalo ve druhém poločase, kdy domácí fyzicky odešli a my jsme čtyřmi gól rozhodli o našem jasném vítězství.



Sestavy


FK SMB Bochov
F. Krejčí [-] - M. Heimerle [-] , J. Podskoč [-] - R. Kajzar [-] , R. Záluský [-] , D. Hazucha [-] (46. F. Machala [-] ) , K. Pacinda [-] , J. Škoda [-] - M. Šípek [-] - J. Brabenec [-] (74. J. Gallšneider [-] ) , D. Herman [-]

EP Merklín
M. Dobeš [-] - M. Barth [-] (83. M. Vlčko [-] ) , M. Denčev [-] , P. Veselý [-] , F. Hladík [-] , A. Neč [-] (86. R. Říha [-] ) , J. Vedlich [-] , J. Kučera [-] , J. Vodrážka [-] , M. Wöllner [-] , M. Švajka [-]

ŽK: 61. M. Heimerle - 55. A. Neč , 70. M. Barth .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chrástecký František - KOBIELSKÝ Július, MATEJKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.